Руските пари в българската политика и икономика

Четвъртата власт в България-медийната, през последните 22 години, се оказа първа власт. Тя обожествява или омаскарява отделни личности! Тя качва на политическата сцена партии-фалшификати или срива, дали много на Отечеството си, реални партии. Тя качва негодни или сваля годни правителства! Подкупната медийна власт е купена с чужди пари, защото дейността й не е в интерес на България. Би Ти Ви беше на Рупорт Мърдок! И до днес не стана ясно как така въпросният г-н Мърдок го няма на медийната сцена, а там се подвизават зависими за заплатицата си водещи. От кого зависими, никой не смее да каже. Само по избирателното им поведение на екран, човек може да съди откъде идват парите.

    Руски са парите в българската икономика. По-голямата част от закупените български предприятия са с руско участие, с руски пари, от пари на руски олигарси. Купуването на българска земя по морето и в планината е отново от руски капитали. Англичани били купували българска земя-„вятър и мъгла”! Всичко изградено като българска икономика след 1944г. беше с преобладаващо руско участие. Всичко разрушено след 2001 година е отново с руско участие. Каквото съградиха, това и разрушиха! И днес България е длъжна отново да гради, но не би!!!!

    За руски „кеш” дадени пари никой не говори. Никой не смее да говори! Инвестициите от Запад са явни и те са пред очите на всички ни. Руските инвестиции за петрол-Лукойл, ток-АЕЦ Белене и газ-Газпром  са явни и са само „черешката на тортата”. Те са следствие, не причината!

    Когато рожбите на Тодор Живков-Огнян Дойнов и Андрей Луканов разбраха, че социализЪмът е „бош лаф” работа, те направиха 12 милиарда външен дълг в периода 1985-1989г. и го изнесоха-скриха го зад граница. И дойде гладната Луканов-а зима. Последва икономическо стабилизиране от правителствата на господата Попов и Филип Димитров. За да дойде Беров-Виденов-ото източването на държавицата през 1989-1997г. на де що е останало в България. Иван Костов пое гладна, жадна и отхвърлена от нормалния свят подобие на държава през 1997г. и я качи на европейските релси на икономическо развитие. Европа оцени положително управлението на България. Паднаха визите. НАТО и ЕС влезе в България, заради което ВМРО и ДПС излязоха от България и  се превърнаха във върла опозиция на СДС-ОДС. Какво по-прекрасно доказателство, че те са руски рожби.

    Икономиката на една страна е зависима от политическите решения на нейното правителство. И затова много по-болезнени за България са подмолните руски попълзновения в българския политически живот.

    Руски са парите в българската политика. С руски пари бяха родени клановете ДПС, ВМРО, АТАКА, ДРОМ,…Едни чрез българската ДС, други чрез руското посолство в България. С руско участие са и така  наречените „национални” движения НДСВ и ГЕРБ. Едното олигарх-монархическо, другото комунист-олигархическо. Те са следствие на 45-те години руско робство, намерило отзвук през последните 10-тина години.

    Имаше турски  „Възродителен” проблем вчера. Днес има цигански проблем. И двата политически, и двата аналогични на тези в Русия. Руските пари раждат расистки проблеми. От 2001г. до сега, руски пари се разпореждат в България. Купуват, продават, търгуват къде по тайно, къде по-явно. С тяхна протекция се родиха българските мафиоти, турските милионери, циганските барони. През последните 10 години, всичко в България се купува „под масата”, „кеш” с мръсни пари. Купува се прокурорска защита на извършено престъпление и последваща оправдателна от Съда присъда. Купуват се имоти срещу административна услуга. Купуват се гласове чрез ползуващи се с протекция от държавата богаташи и се продават на хора и партии с закупено чуждо самосъзнание. Купуват се хора без съвест, чест и национално достойнство, които са готови и майка си да продадат, че една нищо незначеща за тях България, ли? Да я продадат на Русия и да се отърват от национална самоличност.

    Тук, и сега съм длъжен да се върна отново при така наречените „български” медии. За тях думичката Русия е табу в контекста на случващото се в България. Путин-Медведев-Путин- Медведев…са чисти като „вода ненапита”!!! А откъде дойде Георги Димитров? Какво искаше Тодор Живков? Къде пет пъти ходи Георги Първанов в началото на първия си президентски мандат? Откъде дойде Сергей Станишев? Къде се прибра семейството на Андрей Луканов след неговата смърт? Кажете, напишете, покажете вие, така наречени „български” журналисти! И днес сте се вторачили в поредния резултат от вашата предателска за България дейност-ставащото в катуна-село Катуница. Подбудителска към размирици е тя. „Колкото по-зле, толкова по-добре” е зададената от вашите господари, медийна политика, която обслужва тях. Те обаче от своя страна не са господари на собствена воля, а са слуги на руската-Путин-ова воля в България. Чрез ДС, а може би и КГБ/ФСБ на Първанов, Станишев и подведомствените им Сидеров, Доган, Каракачанов и остатъците от старото корумпирано СДС, групирано в лицемерната нова „общност-.ОДС  Не и Иван Костов с хората около него, които са едно светло петно в тъмната ни политико-икономическа действителност.

„Тирани, всуе се морите,

не се гаси туй що не гасне,…”,

изпя поетът. Свидетели сме, че единствено Иван Костов е обвиняван за всички руско-български неблагополучия през последните 22 години. Единствено той, с неговия патриотизъм е „трън в очите” на българския нихилизъм спрямо Русия на Владимир Путин. Политически, икономически и най-вече медиен. Подплатен с руски долари на „ рубладжии” като спомен от миналото.

29 септември 2011г.

Коментари са забранени.