Ние, българите…

“Ние, българите, платихме тежка цена за тази свобода.”, бяха думите на Президента Първанов по повод “свободата” на жертвите: Кристияна, Нася, Валентина, Валя, Снежана, Ашраф, Здравко! Ние, българите – да, но не и те, комунистите и техните слуги, защото това негово слово е циничен пиар акция на съучастници в този позорен за 21-ви век, така наречен “съдебен”, процес в братската им Джамахирия! Приключил като в приказките с участието на две вълшебнички!

Пиар, защото президента им обсеби правомощията за помилване на вицепрезидента си! И защото негови колеги се изявяват – даряват не анонимно, а публично! Не свое, а обществено!

Цената е тежка за България, защото петното върху името й остава! Тежка е цената и за медиците ни, защото с помилването им, те не са оневинени юридически!

Позорен акт е, защото девет години, шест невинни човешки същества бяха измъчвани в името на една доказала своята жестокост кауза-марксистко-комунистическата, която роди диктатори като Кастро, Асад, Ким Чен Ир, Садам, Кадафи,…Живков и наследникът му Първанов! Все революционери, все братя по оръжие израждани от Ленин, та до Путин, които не подбират средствата, за да съхранят режимите си, да победят….народите си!

Циничен е защото съдбата на медиците беше сравнена с тази на шпиони – терористи! Едните лекуват, другите убиват! Тайните убиха в Рим, Лондон, Локърби,…и техните жертви бяха невинни! Въпреки че, италианските и шотландски съдилища и затвори не са като либийските, Сергей Антонов рухна и изчезна от полезрението на обществото, докато невинността на медиците и на заразените дечица беше и ще бъде винаги на вниманието на демокрациите! Не и на Путин-ова Русия!

Акция на “Империята на злото” срещу демократизацията на Садам-овия Ирак беше този съдебен фарс! Медиците ни не случайно бяха обвинени като агенти на ЦРУ, за да настроят арабския свят срещу “окупаторите” в Ирак. И успяха! От атентати там гинат хиляди невинни човешки същества!

Съучастник на Русия в противоборството й със САЩ е БКП номенклатурата, учена и обучена в руски школи на това! Във всички мръсни дела по света, България беше авангард, който понася негативите! И сега е така! Русия освободи ли медиците ни, въпреки че Кадафи е нейна рожба, а спин процесът – нейно дело? Някой да обвини Русия за “ненамесата” й?

Братска им е Либия, защото обслужиха по братски режима Кадафи! Процесът стартира през 1999г, когато ОДС преориентира България от Русия към Европа. Кадафи го нарече диверсионен, а Костов го определи без да се изясни, а трябваше, като политически! После Паси го превърна в криминален, с което легитимира диктатора в Съвета за сигурност и ООН, а днес комунистите – русисти преобразили се на социалисти – европеисти осигуриха допълнително всякакви бонуси за братчето си Кадафи! Утвърдени демокрации го молят и убеждават, пари му дават, всякаква помощ му обещават! “Диктаторът думите си мени, но делата си – никога!” е перифраза на този за кучето и козината му!

Вълшебнички са двете мили дами г-жа Валднер и г-жа Саркузи, долетяли правителствено, омаяли демона и доставили франко у дома невинните жертви! Там където мастити политици и световни “жандарми” не успяха, тези добри феи извършиха чудото! Защо Франция получи бонуса от Кадафи – Путин, а не някоя от англосаксонските държави с присъствие в Ирак, питам?

Европа на 20-ти век беше век на две световни войни, на една студена, а сега на настоящата терористична война, елемент от която е спин процеса в Либия! Старата Европа е мястото, където днес се решават световните проблеми. В нея избухна първата социална революция-Френската! После Октомврийската и много други нейни рожби по света! Сталин, Хитлер, Мусолини, Франкисти и Салазаристи бяха все от едната страна на барикадата между диктатурата и свободата! Те безпричинно нападаха, а другите се отбраняваха и…демокрациите побеждаваха! В днешната терористична война, те пак ще победят. С цената на много невинни жертви като нашите медици, за съжаление!

П.П. Режимът на Кадафи има своя “държавна сигурност”, аналогична на КГБ/ДС, която е като тях или е част от тях. Вече знаем, че те вербуват сътрудници за “щяло и нещяло”. В Африка спинът е масово заболяване! Само българи и за мая един безотечествен палестинец са обвинени за заразени невинни дечица! А няма ли болни от спин възрастни в тази държава? Защо за тях не се говори? Те не са ли човешки същества? И има ли успешен или безуспешен опит за вербуване на нашите хора? Отворете целия архив на НРС, за да видим каква е връзката Кадафи-Путин-Първанов! И най-вече този на КГБ/ФСБ!

26 юли 2007г.

Коментари са забранени.