Изоставените

Три четвърти /3/4/ от българските граждани са без политическо представителство, което прави нелегитимно управлението на държавата им! И затова не се знае тя република ли е със Първанов, монархия ли е със Симеон, олигархия ли е с Доган? Екзотична държава с чужди управници, озовала се по средата между Изтока и Запада е днешна България! Между демокрацията и диктатурата! Между Русия и ЕС! Кой за какво е, с кого е и защо е? Това вече 75 процента от българските избиратели не могат да разберат и затова на избори не отиват да гласуват! А и мнозинството от гласуващите отиват до урните от страх – българските турци и за пари – българските цигани. Само една шепа хора гласуват доброволно, но и те нямат свобода на избора, защото като членове на партията си, те са вътрешно предубедени – задължени да направят “своя избор”! Объркани политици – сбъркана държава – изоставен народ!

Политиката е изкуство и който го владее печели избори и управлява! Първанов, Симеон, Доган спечелиха два президентски, два парламентарни, два кметски, и едни европейски избори, което еднозначно доказва, че те владеят това изкуство! Парите и ДС – властта им над силовите, съдебните и информационни средства са обяснение, но не и оправдание на така наречените десни, губещи все по-катастрофално всеки следващ избор! А това е така поради три много прости за разбиране и приемане причини!И за корекцията им!

- Коалиция между партии се прави след, а не преди избори, за да е ясна на избирателите физиономията на съответната партия. Честна или мутренска е тя! Политическа или бизнес – икономическа е?

- Всеки политик, респективно партия трябва да са разпознаваеми със своето минало! Кои са и какви са делата им към обществото до съответния избор, като много голяма власт се дава само на много доказали се политик – партия. По делата им трябва да бъдат представяни, оценявани, избирани!

- Посланията на всеки политик и партия трябва да са съобразени и отправени към мнозинството негласуващи безпартийни, а не към прЕвързаните към съответната партия партийци!

Аз, като безпартиен привърженик на ДСБ мисля – убеден съм, че основната причина за загубените избори досега са гореизброените три. Послушаха ЕНП, а сега слушат чужди доброжелатели да има обединение на така нареченото дясно! С властолюбци, с корумпирани бизнесмени, с пишман националисти, с ДС – чекисти, представящи се за това, което не са, а и не им е позволено да бъдат! Забравяйки стореното от хората в ДСБ за България през 1997-2001г. Като резултат няма и желаещи да представляват ДСБ във властта!

Коментари са забранени.