Българска държавност като част от Русия

 

                 

 

    Имаше Паисий и Левски, Раковски и Х. Димитър, Ботев и Бенковски, априлци и опълченци и още много други българи, които искаха свободата на България да е само тяхна мечта, а не на други привнесени отвън! Никой не пожела от тях да дойде „дядо Иван”, за да ни освободи. А той дойде и ни пороби така, че днес България е разделена на три части /България, Румелия, Македония/, а народът ни и до днес е разделен на българи и руси. Всички се пишат „европейци”, но са си български разбойници. Истински българи почти няма, или се броят на пръстите на едната ръка.

   

             Кои са българските политици днес?

 

    Имаше Стефан Стамболов и Захарий Стоянов /Бог да ги прости/, един от които съсечен, другия отровен! Имаше Д. Петков и Н. Петков /Бог да ги прости/, единия убит, другия обесен. Имаше тримата Сакскобурготски, които загробиха на три пъти България! Защо никой от тях не си взе българка за снаха? Толкова ли нямат българите жени за царски снахи? Имаше тримата офицери /от 1923г., 1936г.и 1944г./, които защо бяха последователи на българската власт? Имаше Георги Димитров и Тодор Живков, които продадоха България на руснаците. Има Ж. Желев и Георги Първанов, които днес продават България отново на Русия.

 

           Кои са българските писатели, поети, повествователи?

 

     Имаше Стамболов и Ботев-и двамата убити от българин и турчин! Имаше Иван Вазов, който до 1913 година беше руски писател, стихотворец, разказвач на още много български читатели. Това стихотворение „Аз съм българче”, написано през 1913г., което го няма в комунистическите стихотворения беше българско.  А другото, което той написа през 1916 година- връх на неговата писателска кариера го няма никъде. Защо ли? Имаше още много други поети и писатели, които изчезваха от този свят.  Отидоха си в небитието или в други страни. Имаше Алеко Константинов, убит от българин! Пею Крачолов Яворов, самоубил се от българската мълва! Димчо Дебелянов, убит от Фердинанд на бойното поле! Гео Милев убит от държавна сигурност! Никола Вапцаров, убит от втория ни „цар”! Пеньо Пенев, самоубил се от социалистическото правителство! Петя Дубарева  също самоубила се от комунистическата съвременност, Пенчо Славейков, умира в чужбина, защото България е „тясна за моята душа е”! Константи Величков е напуснал нашата родна България! Димитър Бояджиев, вън от България! Чудомир също е вън от България! Атанас Славов, също е вън от България! И не на последно място за писателя Георги Марков, който го утрепаха с чадър в Лондон! Никога не се разбра, кой е човека със чадъра! И той как живее сега след това, което направи с големия ни писател Георги Марков!

 

                Кои са българските ни духовници?

 

    Имаше Патриарх Евтимий! Имаше страшно много български възрожденци през всичките ни години на византийско, турско и руско робства! Имаше много духовници, които с вяра в Бога ставаха „курбан” на безбожниците! Имаше много безбожници, които направиха черквите и манастирите за животни и които веднага след „освобождението” инспирирано от тях, те влязоха в черквите, като последни вярващи! Какъв онанизъм от тяхна страна! Това е което може да се каже са тях в днешно време! „Москва награждава Неофит” се появи в българската преса. Той отива в Москва за петдневно официално посещение, така както Патриарх Максим отиде на седемдневно посещение, което той нямаше досие от ДС а неговите владици с малко изключение станаха ортаци на ДС. Никой от тях не се покае, не дай си боже да се извини. И затова Патриарх Максим на три пъти беше избиран за Патриарх, въпреки че имаше много по възрастни от него.  Дали за това и Патриарх Неофит ще беше в Москва? Дали и него няма да призове КГБ като негов човек. Всички са лауреати на „Единството на православните народи”, което и Патриарх  Неофит е приносител на  „принос към единството на православните народи и утвърждаване на християнските нравствени ценности в обществото”. Какви многословия, характерни за комунистическата ни съвременност! Ако е така, защо с него заминават Георги Първанов /до сега 7 пъти е ходил в Москва/, Симеон Сакскобурготски и Зам. Председателят на АБВ Румен Петков! Всички от душа са комунисти! Защо в Русия, а не в ЕК не ги викат? Там за тях няма място, защото те са руски комунисти!

 

                      Кои са българските държавници

 

    Има ли България български държавници? НЯМА! Няма от руско-турската война през 1877-1878 година. Български държавници бяха преди войната, които ги изтрепаха на чети, въстания, апостоли! По време на войната, благодарение на Стамболов, Стоянов, Ризов и някои други, България стана държава, докато на българския престол седнаха царете Сакскобурготски. От тогава и до днес България няма държавност! Има царска измет, руска сволоч, докато на стола седна Иван Костов, който върна държавата в нормални граници. И то само за четири години от 1997 до 2001 година. ДС го свали и той е отново в село Драгалевци. Днес ни управлява руското КГБ и производното му ДС. И естествената прокуратура, която комунистите я прикачиха към съдебната власт в конституцията. Кои гласуваха Конституцията? Естествено комунистите! Затова управниците ни пътуват за Русия, ако са част от НАТО и ЕС. Те са парично прикрепени към ЕС, но ги дават на Русия. Има ЛУКОЙЛ, има Бургас, има Черно море, което е руско, има БТК, Булгартабак, има управление на руски ченгета, които като слизат от властта не отиват в Русия. А отиват в европейското правителство, където дават много пари. Не са глупаци руските ченгета, които освен английски знаят и руски езици! Българска държавност няма да има докато няма руска демократична република. Не Путиска, а изборна демокрация!

 

              Март 2016 година   

 

           

Коментари са забранени.