Почтеният австралиец

В Австралия все още робуват на Англия, която изпрати осъдените от английския Съд, за да доживеят живота си там! В Австралия има две места /сигурно има и още/, където са направени за живот: с черкви, ядене, работа, молитви и…наказания, които са  част от англичаните оставени неща. Има наложени от докаралите ги чуждоземни хора молитви, които са с вяра в себе си и всички останали от тяхна страна вътрешни изживявания.

Има в днешния австралиец, които има две деца, едното от които е в Англия, а другото и то ще отиде пак там. Аз го попитах: Защо в Англия, нали сте против тях, а той ми каза: „Ние ги превземаме отвътре!”. Това е днешната Австралия, която е част от Великобританската Империя.

Там където са били англичаните, там няма войни, братоубийства, няма и комунистически строеве, като във френския Виетнам, в Латинските испански страни, няма го и в италианския Алжир, няма го и в европейската част на Хитлерова империя. Има го в руската Куба, руската източна Европа, има го в руската Сирия, където от там бягат бежанците за Европа. Има го в руските страни, които станаха комунистически след кръволоците Ленин и Сталин. А защо не и Брежнев, а сега и Путин, където днес и България зависи от Москва и Русия. Да сте чули някой да е против Путин! Където и да е него го чака смърт! Няма опозиционни водачи, които са срещу путиновата империя.

Почтени сме ние в Австралия, ми каза истински австралиец от гр. Хобарт в остров Тасмания. Не мога да не се съглася с него, защото днес, те са свободни хора. От онези докарани насила от англичаните преди столетия до днес, където днешните австралийци признават, че са част от онези докарани не спазили английските закони.Те го признават това и затова те честват онова преди столетия, за да станат това, което са днес. И ще станат и утре, защото Австралия е малка като население, но голяма по площ страна, която разбира своята свобода.

Австралиеца участва, заедно с американеца от САЩ във войната във Виетнам. Австралиеца ще участва в още много войни за свободата на отделния човек. Австралиеца при среща с непознат се поздравяват, така както българинът се среща с друг българин преди 9 септември с „Дал ти Бог добро!” Къде е това днес в България? Няма го! Има вместо Весела Коледа с Дядо Мраз! Къде е това днес, питам моите сънародници, българи?

Австралиеца има навсякъде в заведения, хотели, училища и домове с Библия! Земята, животните, горите са частна собственост. Хората са също частна собственост в Австралия и затова те се поздравяват срещайки се! Нещо което липсва в България!

Чия е земята в България, питат Путинците? Тя е на Русия! Тя е на дружествата, които не са с закон. Тя е на борсови играчи! Но никой не каза, че тя е на българите, които комунистите ги научиха да не работят. Накрая нямаше човек в държавните заводи, нямаше човек по нивите /докараха от града лекари, инженери и други/, които работеха нивите. Нямаше и членове на ТКЗС, които да гледат животните, а цигани тук и там се мяркаха, които съсипаха животните! Какви ти почтени българи имаше в България в началото на „прехода”. Нямаше почтени хора, имаше хора, които не бяха научени да работят. Имаше хора не в Москвичите, а в западните второ качество коли и мотори по шосетата.

„Почтен” е нещо, което в България го няма! Ако че руснаците освободиха една трета от България. Втората трета, българи я освободиха, а третата част-Македония, царете я поделиха. Почтен не може да бъде и българинът днес, защото е руснак! Голяма част от малкото почтени българи се изнесоха в свободните западни страни.

Почтен е австралиеца днес, не защото, той показва онова, което англичаните направиха на дядовците му, а затова, че той е потомък на тези дядовци. Той е това, което е днес-ПОЧТЕН! И ще бъде такъв до края на живота си. Ще дава правосъдие и на страни, които не са с почтени хора. Затова Австралия е привлекателна страна за много хора по света. Тя е и по-желана от САЩ, Англия и Германия! Тя ще бъде още по-зависима от човешката психология. В нея има не само физика, ум, но и много дух, което я прави желана от всички хора по света. Духът е този, който определя умът и физиката на човека. Физика без другите две са нищо човешко. Те са животинско. Физика с ум прави от човека мислещо същество. А ако го няма и духа, човекът става само за земята, а не и в светлината в небесата!

Библията е нещото, което трябва да го има във всяко заведения и дом. Няма ли я, общите хора не са отделен човек. Човекът не е порядъчен, както е случаят с австралиеца!

22 май 2017г.

Коментари са забранени.