Боклуци, боклуци

Местните избори 2007г. бележат връх в разчленяване на българското политическото пространство! Яко и сакато, кьораво и окато, умно и безумно се юрна да прави партии и да издига кандидати за европейската софра! Стотици милиони, милиарди евро от ЕС са се устремили към алчно-богатите, които се готвят да станат още по-богати с от друг заработени, чуждоземни пари, което недвусмислено доказва, че и наличното им богатство не е заработено, а е незаконно-присвоено!

Не паричен, а човешки потенциал е нужен на България днес, защото честно спечелените западни пари попаднали в мръсни ръце ще заработят мръсни дела! А възстановяване на присвоеното ще е от държавния бюджет, от всички хора на България. Пресен пример за това са “усвоените” 15 милиона лева /7,5 млн евро/, по програма САПАРД, от Людмил Стойков и сие, който се оказа спонсор на г-н Първанов за Президент! В България има купуване на гласове с неясни, мръсни пари! Европейските пари мръсни ли са, къде се влагат, на кого и с какво помагат?

Днешна България е задръстена от боклуци. Индустриални, битови и човешки боклуци!

ЧОВЕШКИ БОКЛУЦИ

Тези в общините ни занимават с онези по улиците и полето! Ние плащаме такса боклук, за да няма едните боклуци! От това, че ги има следва, че и другите не трябва да ги има! А те са навсякъде! По радия, вестници, в телевизии! Нагло гласовити, но безмълвни за “усвоените” и раздадени пари!

Тези в парламента законодателно се издължават на онези, които с мръсните си пари ги пратиха там! Сто и шестдесет оядени без-ум-ци, по даден знак, механично гласуват “Закони за изменение и допълнение….”, с което нагаждат държавата към спонсорите си! А те пък се издължават на техните чуждоземни покорители и повелители!

Тези в правителството на така наречената тройна коалиция са като орел, рак и щука! Орелът, разперил многомилиардните си криле се е насочил на Изток! Ракът, бавно, но славно обикаля България и изяжда де когото и де каквото свари, а щуката периодично се щуква към Лондон и Апенините отнасяйки по някой и друг милиардец готова, чисто българска пара!

Тези в средствата за осигуряване, величаене и оправдание са обслужващия на горните боклуци, персонал. С своята миризма и воня, той задушава стадото наречено народ и го уеднаквява-приобщава към другите и към себе си. Прави го боклук! По своето назначение и успешно изпълнение те са боклук на боклуците!

БИТОВО-ИНДУСТРИАЛНИ БОКЛУЦИ

Боклуци на светлото ни минало! Това са обезлюдените села с запустената земя и изкуствено уголемените градове с панелно привнесени граждани, които са гъсто населени селяни! Резиденции на политически богатите и профсъюзни бараки на обикновено-бедните по море и планина! КОРЕКОМ за едни, Москвичи и Запорожци за други! Технически революционери в заводи, комбинати, ДСобединения и ТКЗстопанства-световни изключения! Всеядни новатори, изповядващи Маркс-изъм, Сталин-изъм, Живков-изъм,…идиот-изъм!

Боклуци на тъмното ни бъдеще! Вместо да изчистят сътвореното по комунистически, децата на бившите го повториха по капиталистически! Вместо частни ферми, ТКЗстопанствата станаха Орсов-и стопанства! Без стопани и без земеделие! ДСобединенията, те превърнаха в Частни Офшорни Проявления /ЧОП/ на Кайманите, Апенините, Путин-ините! ЧОПнаха де що имаше!

И днес ние не разбрахме кой чопна рупора БТВ на Рупорт Мърдок! Кой чопна ДСО ПЕТРОЛ , за да го превърне в енергия за себе си? БТКомпания кого акомпанира? Ами магистралата Тракия накъде води! И АЕЦ Белене ще избели или ще почерни България с десетина харизани милиарда скъпа народна пара? Проучете ги, разберете ги, назовете ги, боклуци с боклуците!

Цели 50 години /1947-1997г./ България беше бунище на допотопна руска технология и на революционна марксистка идеология. Четири години от Запад просветление, последвано от ново седемгодишно от Изток затъмнение!

НАЦИОНАЛНО И ИРАЦИОНАЛНО

Движението на народите е от Изток на Запад! От Изток дойдоха хуните, татарите, османците! От там дойдохме и ние българите! Подобно на другите, и ние завоювахме територия, построихме държава, установихме присъствие върху земята на древна тракийска и римска цивилизации, с които днес незаслужено се гордеем! Векове наред, с оръжие в ръка защитавахме завоюваното винаги с поглед на Запад, а не на Изток, откъдето дойдохме! Опитът на западните да вървят на Изток са били винаги неуспешни! Балдуин, Наполеон, Хитлер! Докато за източните е успешен-Петър първи, Александър втори, Сталин трети, а днес и Путин четвърти! Исторически и национално обусловено е те да се стремят на Запад, докато ирационално е ние да се връщаме на Изток, към корените си, но и към варварщината ни! Про-руските ни псевдонационалисти са ирационални нихилисти! Садисти или мазохисти ли са те? Или са си интернационални боклуци!

18-11-2007г.

Коментари са забранени.