Партията ДСБ /един опит за възраждане на партийността,
а от там и на държавността!/

Преди 10 ноември 1989г. в България имаше само една партия-БКП със сателитен придатък-БЗНС. Самата тя беше сателитен придатък на руската КПСС, така както бяха и чешката, полската, унгарската, …ГДР-манската комунистически партии!

В България имаше една ДС, която беше сателитен придатък на руския КГБ, така както бяха и чешките, полски, унгарски,…ЩАЗИ!

Чехия, Полша, Унгария,….ГДР имаха само един освободител, от фашизма-Русия, а за България Русия беше двойна Освободителка! От турско робство-на 3 март-рождения ден на Цар Освободителя и от фашистко иго-на 9 септември-рождения ден на ОФ-правителството! Празнувахме и “Великата октомврийска революция” на 7 ноември, като рожба на комунизма, недоносено дете на който се оказа фашизма. И връх Мусала стана връх Сталин, гр. Варна-гр. Сталин, водата за София идваше от язовир Сталин, бул. Сталинград днес е бул. Васил Левски, а на площад Ленин /Св. Неделя/ на мястото на днешната Св. София стърчеше монумент на Ленин! Патриаршеският храм обаче все още носи името на чужд военен владетел-на руснака Ал. Невски! Альоша все още е на върха, а оня с шмайзера-в града!

През 1989г., Чехия, Полша, Унгария,…ГДР се освободиха от “освободителката” си Русия и станаха СВОБОДНИ европейски посткомунистически държави!

Нашите комунисти замениха комунистическите 9 септември и 7 ноември с монархическия 3 март, за да останем зависим сателит на Русия! И днес България е юридически член на ЕС и НАТО, но фактически е политико-икономически придатък на Русия! Тя е троянския /руски/ кон в ЕС и НАТО! Само че Европа не е Троя, а и Путин не е Агамемнон и Първанов-Ахил! Няма ги и “гръцко-островните” коалиционни от СИВ и Варшавския договор партньори! Сами сме срещу всички демократични и посткомунистически страни от ЕС и НАТО.

ПОДАРЕНА СВОБОДА НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА

ПОЛИТИЧЕСКА СВОБОДА

Подариха ни национална свобода през 1878г. и българите от поданици на чужд султан се превърнаха в поданици на чужд цар-Александър втори! Стефан Стамболов и Захари Стоянов се опитаха да направят българите поданици на български княз Ал. Батенберг. Единия съсякоха, другия отровиха и българите си останаха поданици на чуждите царе: на Александър втори и на Фердинанд първи. На про-руски и про-германски, но по същество хем чужди-не български, хем авторитарни-не демократични!

Това разделение на народа ни се запази до 1919г., когато след 1917г., от социалистите на Димитър Благоев, конюнктурно се отделиха комунистите на Георги Димитров, а след 1944г. тоталитарно затвърдиха руското си чуждопоклонничество, като от поданици на авторитарния Александър втори станаха поданици на тоталитарните Ленин и Сталин! И до днес те са такива!

Монархическата цар Фердинанд-ова част на народа ни с Борис трети съюзи България с фашистите, а не с демокрациите от Англия и САЩ! С връщането на сина-внука Симеон втори през 2001г., тази част се изроди в НДСВ и се сдружи с проруските ни комунисти, защото в Европа нямаше вече други авторитарни и тоталитарни държавни режими, освен Путин-овия! И днес “родните” ни монархисти и комунисти служат на Русия! А българистите отсъстват от политическата сцена, защото опитът на политикът Иван Костов да направи българите свободни граждани на своята България в периода 1997-2001г. срещна ожесточена съпротива, и на комунисти, и на монархисти! Съпротива прераснала в параноична патология, защото монархът и комунистът имат нужда от покорни поданици, а не от свободни граждани!

Подарената на 10 ноември-89г. свобода се оказа политическа измама. Поданиците си останаха поданици!

ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА

Комунизмът доказа своята икономическа несъстоятелност и през 1989г. рухна политически. Политически ръководната роля на КПСС в Русия се изроди в икономически ръководна роля на КГБ! Аналогично, политически ръководната роля на БКП се изроди в икономически ръководна роля на ДС в България, а без конкуриращи се политически партии-няма нормална държава. Изродените от ДС като политически партии: ДПС, ББ, АТАКА, НДСВ, а сега и ГЕРБ всъщност не са политически, а са държавни бизнес структури. Като управляващи, те нагаждат държавата към собствените си корпоративни интереси! Не случайно ръководните им органи гъмжат от ДС-ченгета. А тъй като българската ДС е клон на руската КГБ става пределно ясно защо руските инвестиции са приоритет за българската икономика. Въпреки несъстоятелността им!

Тодор Живков-ите рожби и привнесеният им Симеон втори са зависими не само ДС-политически, но и КГБ-икономически от своите изродители и покорители! От руските им господари!

Политиката е професия! Бизнесът е друга професия! Не може политикът да бъде и бизнесмен, а бизнесменът и политик! Такава колаборация има само в Русия и подопечната й България. Министри и парламентаристи-бизнесмени, кметове и съветници-също!

ДУХОВНА СВОБОДА

Конституционно, българинът има свобода на духа! Свободно да мисли, чувства, говори и да се бори за правата си на човешко същество! А той мълчи, не мисли и мърмори за жалкия си живот на поданик! Лъган, насилван, ограбван от чужди и от свои! И като резултат, духовната му свобода се изроди в свобода на завистта и омразата към себеподобните си по съдба! Не и към господарите му, чиито послушен поданик е той! И днес 60-70 процентния поданик е отвратен, озлобен, но и примирен със съдбата си. Той не избира, не гласува, а псува всички и за всичко, наказвайки себе си!

“Хляб и зрелища!” сервират на поданиците си господарите им! Все по-скъп хляб, но за това пък напълно безплатни зрелища финансирани неясно от кого и с неясни пари! И като резултат мръсни слова, разголени тела и безсмислени дела изпълват българското публично пространство с една едничка цел-опростачаване, затъпяване и подчиняване на стадото поданици, наречено български народ. За да може по-лесно да бъде назидаван и управляван!

ПОЛИТИКА И БИЗНЕС

На избори се явяват политически партии с политически платформи за политическо управление на държавата! След избори, при липса на еднопартийно мнозинство, партиите се коалират, за да управляват. Изроденият през 1989г.от ДС съюз на 16 разнородни партии-СДС, както по-късно и на другата му рожба-НДСВ са политически фалшификати! Такива са и герберистите и атакистите, защото не е възможно хора с различно разбиране за политическо управление на държавата да съжителстват в едно цяло: съюз, движение, или предизборно коалиционно обединение, каквито са БСП- “Коалициите за България”. Единствено бизнес-блокът /ББ/ на Жорж Ганчев имаше точно наименование, докато ДПС е рожба на ДС за турското население, за което 10 ноември още не е дошъл!

За да бъде нормална една държава, трябва да бъде управлявана от политически партии, а за да стане държавата просперираща, партиите трябва да са само две: лява и дясна, либерална и консервативна /Англия/, демократическа и републиканска /САЩ/! И затова англосаксонските държави са водещите демокрации в света!

ПАРТИЯТА ДСБ

В България трябва да има лява-БСП политическа партия, отхвърлила БКП-политическата си зависимост от КПСС довчера и ДС-икономическата си зависимост от КГБ/ФСБ днес, за да стане нормална чисто българска партия, каквито днес са чешките, полски, унгарски,…румънски леви партии! Трябва да има и дясна политическа партия, каквато беше СДС до 2000г., а днес е ДСБ, за да може “България да върви на два крака”-леви и десни / по думите на Ив. Костов/.

СДС след Иван Костов се изроди в бизнес организация на политически бизнесмени, които се пръснаха из целия политически спектър! България днес е най-многопартийната държава в света. Повече от 80бр. “леви, десни,….и смешни” ДС бизнес-партии се появиха на последните местни избори заради европейските пари.

Ненормалният и неморален предизборен Алианс за София между ДСБ и СДС за мен е опит да се дискредитира СДС като политическа партия, каквато тя не е, както и да бъде спечелен четвъртият по значимост пост в България-кметският в София. Поданичеството и политическият бизнес не позволиха това да се случи! И занапред няма да се случва, ако политиците историци не се осмелят да направят настоящият прочит на най-новата българска история, а политиците-психиатри, психолози и педагози не атакуват поданическата душевност на българина. Да се обвинява другия-всеки го може, но да се отстоява докрай местна, общинска, държавна, общонародна кауза не на всеки му е дадено. На Мартин Заимов и на Иван Костов им е дадено и те трябва да станат-единият кмет на София, другият отново Министър Председател на България. А затова ДСБ трябва да я има по-малобройна, но повече достойна с качеството на членовете си, защото ако я няма, няма да я има и България! Ще има българо-турски-цигански вариант, аналог на руско-чеченския! Достатъчно е да забележим нахъсаните млади “македонисти”, “атакисти”,….Расате-расисти и Божидар Димитров-ите псевдонационалисти срещу насъсканите яки млади депесисти и слабичките, но многословни евроромисти! Кървав пир след комунистическата чума е на българския жизнен хоризонт! Който не го вижда е сляп! Който не го чува е глух! Който не го разбира е глупак! Който го вижда, чува, разбира и го приема е негоден, а който и участва в ДС етническия сценарии е негодник!

21-11-2007г.

Коментари са забранени.