Президенти и дисиденти

Във всяка демократична държава има мандатно управляващи и опозиция!

Във всяка недемократичната държава има многомандатно или пожизнено управляващи и дисиденти!

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – ПРЕЗИДЕНТ
/есть человек – есть проблем!/

Българският Президент-агента на ДС с псевдоним Гоце, Георги Първанов, в началото на първия си президентски мандат, без основателна причина, пристана 5 /пет/ пъти на руския Президент- резидент на КГБ в ГДР, а сега и шеф на ФСБ, Владимир Путин! Привика го, яви се, подчини се, унижи българската институция!

И даде-продаде българските национални интереси като създаде тройната чуждинска коалиция ОРЕЛ-РАК-ЩУКА през 2001г. неявно, а през 2005г.очевадно, която продава България икономически, политически, юридически,…всякак !

ИКОНОМИСТЪТ ПЪРВАНОВ

Орелът-БСП на Сергей Дмитриевич на Изток с “договорите” за газта, АЕЦ Белене, петролопроводите,… с черноморския, полския и планински ландшафти! Ракът-НДСВ на г-н Сакс Кобург Готски на Запад с външния ни дълг, БТК, автомагистрала Тракия,….с “царски” на вече не цар, имоти. Щуката-ДПС на Ахмед /не турския от Батак, а руско-Първановия от София/ Доган на Юг с обръча от турски фирми навсякъде и във всичко! Орелът заробва България с милиарди, ракът със стотици милиони, а щуката с десетки милиони лева! Трите партии не са политически, а са ДС-корпорации и “политиката” им не е държавна, а е корпоративна за удовлетворяване на собствените им корупционни и на чужди, външни интереси! Идеологията марксизъм комунистите умъртвиха още през 80-те години на миналия век, за да се превърнат в крупни капиталисти от рода на Роман Абрамович в Русия и на братя Илия и Иван Павлови у нас!

ПОЛИТИКЪТ ПЪРВАНОВ

В резултат на масираните посещения на Първанов при Путин, президентската институция се превърна в инкубатор на кадри за управление на държавата! От там изскочи външния министър Калфин, Гл. Прокурор Велчев, Председателят на ВКС,….Под юрисдикцията на Президента остана засекретеното външно /от вън навътре/ разузнаване, към което явно вече се числи и покровителя му! И про-европейската политика на България се превръща все повече в про-руска! За реализацията й, след “проекта” НДСВ, на българския политически небосклон бе изродена АТАКА, а сега и ГЕРБ! За жълти стотинки по места, тези псевдополитически корпорации продават интересите на собствената си държава на чужденци!

НАЦИОНАЛИСТЪТ ПЪРВАНОВ

В края на миналия век, председателят на БСП Първанов представи българската нация на световната сцена с аферата “Петрол срещу храни” на ООН! Беше върл защитник на националистите Садам и Милошевич. Беше срещу САЩ и НАТО във външен план! След прераждането си в управляващ Президент, той е националист и във вътрешен план като злоупотребява с турските и ромски изборни гласове, в резултат на което е днешното ДС националистично противопоставяне на ВМРО и АТАКА срещу ДПС и ЕВРОРОМА.

Злоупотребява и с заварените от българите тракийски и римски подземни чудеса, с които Васил Божков сащиса света в Брюксел. Национална българска екзотика, копираща едно към едно руската!

ЧОВЕКЪТ ПЪРВАНОВ

Президента Първанов е навсякъде! Съставя правителства, окачва медали, посещава страни от третия свят, патрон е на българската!?! /Рождество Христово/ Коледа, поздравява спортисти! Поздрави Ек. Дафовска за Коледа и тя изгуби спечелената вече световна купа! Поздрави световния шампион Веселин Топалов и той загуби титлата си! Поздрави световните танцови шампиони и стана нещастието със Ставийски! До каквото се докосне, то си отива!

Кой е този симпатичен, мълчалив и много лансиран човек-Президент на България? Той ли е или някой друг е в него? И защо него всички го искат? В негова подкрепа се обявяват журналисти, интелектуалци, бизнесмени, спортисти! Правят сдружения, залагат име и чест, влагат пари в изборни и хуманно-легитимиращи кампании! Въпрос без отговор, а отговор има и той е:

ИВАН КОСТОВ – ДИСИДЕНТ
/нет человек – нет проблем!/

Целият политически, икономически и информационен елит е срещу човекът Иван Костов! Чужди и свои искат, ама много искат да го няма в партията ДСБ, в дясното, в политиката, в икономиката, в държавата, а може би и в живота, така както не ги искаха и ги махнаха отвсякъде преди сто и кусур години Стефан Стамболов и съратникът му Захари Стоянов! Всички са само срещу него! За него сме само една шепа заблудени българи! Тук и сега аз ще се опитам да оправдая поклонничеството си към този индивид, като предварително заявявам, че той не ми е роднина, не ми е познат, не ми е съпартиец /не съм партиец, а симпатизант на ДСБ/, не ми е съвипускник от 18-та гимназия в София /1958г./ и на ВМЕИ-София /1968/, не ми е съпенсионер-трябва още да работи за пенсията си! Не ми е никакъв! Гледам на него като на политик, икономист, националист и като на човек!

ИКОНОМИСТЪТ КОСТОВ

Още във ВНС, политически пасивният Иван Костов впечатли с десните си разбирания за пазарна икономика, което принуди левите “плановици” да го атакуват с някакъв негов марксистки материал във “вестника на работниците”! Повтарян до втръсване по всеки повод от чужди и от свои! И то след като раздържави рожбите на социализма, с което освободи бюджета на държавата от ненужното по класически пазарен принцип, с което вдигна държавата от руините на планово държавното! Това не беше негова заслуга-той само има смелостта да копира Маргарет Татчър в Англия! Това е първата причина да го мразят “плановиците”, да му завиждат страхливите, да го гонят зависимите! Завистта, омразата и човешката злоба нямат граници, особено когато човешкото е притъпено, а земното е осквернено!

ПОЛИТИКЪТ КОСТОВ

Политиката е професия! Професията на Иван Костов през последните 17 години е политиката! Чистата парламентарна политика на партията СДС, а след израждането й в корпорация сега и на ДСБ! Професионално практикувана, морално защитавана! Към европейската християн-демокрация и най-вече към англосаксонската такава! Не и към франкофонията, а хич към Русията! Негово е разбирането за необходимост от лява и дясна партии като ляв и десен крак на България, каквито са партиите на Англия и САЩ!

На фона на псевдополитическото корпоративно парцелиране на България, ДСБ е единствената политическа партия! Държавата на Първанов превърна Иван Костов в политически дисидент, а неговото ДСБ в партия без политически възможности, така както държавата на Путин елиминира дясното в Русия! Дисидентите и формациите им не са желани от диктатурите по света.

НАЦИОНАЛИСТЪТ КОСТОВ

“Последното убежище на комунизма е в национализма!” След тези негови думи и след гласуване на Конвенцията за защита на малцинствата започна неговото дисидентство! Целият ни руско-интернационален елит скочи да защитава българщината! Бизнес ганчевисти, пишман македонисти, атакуващи расисти, бойкови европеисти,….ДС слуги на комунистите скочиха да защитават Българията от Европата и Америката, но не и от Русията! А българинът Иван Костов спря руските самолети, спря нашествието от Косово, дело на Путиновото другарче Милошевич, заяви че български приоритет са Балканите, а не Ирак и че българите са изминали дълъг и много труден път от Изток на Запад във своето цивилизационно развитие, за да си позволят да се върнат отново на Изток, към своето начало на войни, революции, братоубийства!

ЧОВЕКЪТ КОСТОВ

“Ако те ударят от едната страна-обърни и другата!” А те го удряха, удрят го и ще продължат да го удрят без той да отвръща на ударите! А имаше и има възможност да отвърне на голословните думи с реално направеното от него за България. Това че не го направи е неговата човешка сила, която го извисява, а атакуващите смалява! И допълнително озлобява, омерзява, озверява! Да напусне, да си иде, да го няма, защото пречи на дясното, на демокрацията, на България, кънти в цялото публично пространство! Само към един човек, към един единствен човек! Какво безсилие на многото пред единака! Ето това е човекът Костов, който е за България! А онова са другите, които са срещу България!

НАШАТА ИСТИНА

Човешко е да се греши, престъпно е да се мълчи за ставащото днес в България. За ролята на Президента Първанов и тази на дисидента Костов! За октопода ДС/КГБ, пуснал пипалата си във всички институции на държавата ни, че и в тези на ЕС и НАТО. Който материално я разорява, духовно опростачава, национално унищожава! Прави я лесна плячка на освободители-покорителите й!

Помията заливаща публичното ни пространство за дясното, за обединения и разединения, за стари и нови лидери, за ДИАЛОГ, превръщащ се в монолог на обидени особи и продажни персони, за… е средство да се прикрие “путинизацията” на България. Оправдавам наивниците-човешко е да се греши, обвинявам запознатите-престъпно е да се мълчи! За новосформираната Агенция за национална сигурност! За българското ФБР!?! Господи, какъв национален позор! “Пази Боже, слепо да прогледне!

12-12-07г.

Коментари са забранени.