Костов и Чирков /двете лица на Европа у нас/

Политикът Иван Костов и лекарят проф. Александър Чирков са най-нападаните и демонизирани личности в днешна България!

Освен че е политик от европейска класа, Иван Костов е перфектен икономист, безкомпромисен управленец, отговорен работохолик и е изцяло отдаден на професията си човек с изключително устойчива психика, щом като можа да се съхрани след толкова много психопати-чни удари от кого ли не, за какво ли не!

Освен че е хирург от световна класа, проф. Чирков е универсален лекар, безкомпромисен мениджър, отговорен работохолик и е изцяло отдаден на професията си човек с изключително устойчива психика, щом като можа да се съхрани след толкова много психопати-чни удари от кого ли не, за какво ли не!

Г-н Костов е политик и доказан управленец в държавно-спасяващата област, а проф. Чирков е хирург и доказан мениджър в живото-спасяващата област! Първият спаси държавата през 1997г.,а с действията на партията ДСБ той днес е отново в ролята на държаво-спасител! Вторият спаси много сърдечно болни, оперирани в рожбата му-УБ “Св. Екатерина”, в която и аз бях опериран от чудесния хирург д-р Людмил Бояджиев! Д-р Чирков е отново в ролята на живото-спасител днес в новата си болница!

След 60 години руско-български идиотизъм, в България има доказани професионалисти в различните области на човешкото познание, но недоказали се национално! Има и не малко доказали човечността си, но недоказани професионално и национално! Изключителна рядкост обаче са личностите съчетали в живота си и трите: професионалното, родолюбивото, човечното! Изцяло отдадени на професията, на Родината България, на хората в нея! Такива са личностите Костов и Чирков, обвинявани и съдени за “углавни престъпления”! Единият не знаеме защо, другият не знаеме за какво! Обвинявани от хора непрофесионалисти, които не обичат Родината си и за които няма нищо свято в живота им! От журналисти в ролята на прокурори, от прокурори обслужващи олигархията, от олигарси в ролята на управленци на държавата! Това са те, обвинителите! Горко на държава като нашата, начело на която стоят такива хора!

16-04-2008г.

Коментари са забранени.