Молодци /Жан и Сергей/

Жан Виденов беше рожба на БКП, която е пък рожба на КПСС! На старите комунисти Лилов/Луканов, на Горбачов/Елцин! Сергей Станишев е рожба на ДС, която пък е рожба на КГБ! На новите ченгета Президента Първанов, на Президента Путин! Младоци-молодци, кукли на конци, това са двамата премиери на България! Единият маша на комунистите, вторият слуга на олигарсите! В тяхно лице е налице превръщане на политическата власт при Виденов в икономическа власт при Станишев! От политическата власт на БКП/КПСС във власт на мръсните пари на ДС/КГБ!

Княз Дондуков Корсаков стана, но не остана “имперски Государ” на Княжество България! Наследниците му обаче, днес се разпореждат в институциите носещи неговото име. До 2001г. Дондуков 1 осигуряваше с кадри Дондуков 2, а след 2001г. Президентството обезпечава институциите на държавата с кадри! Предварително проверени, надлежно подчинени и от Президента Първанов назначени, където и за каквото трябва! Огромна е вината на Петър Стоянов, че с лека ръка подари това ключово за държавата управленско място! Престъпна глупост беше от негова страна да се прави на нещо което не е, а и не можеше да бъде! И то на чужд, на СДС и на Костов гръб! От дистанция на времето, оценката на тази с нищо неподкрепена негова надменност е своего рода национално предателство. Българска институция ли е днес Президентството и Президента Първанов защитава ли българските национални интереси, или ги предава-продава-подарява? Кои и какви са хората, които изкачат от там, за да заемат важни държавни постове? Каква политика водят и кого защитават, че България днес е това което е, а не е онова, което трябваше да бъде! Всичко това трябва да тежи на съвестта на Президента Стоянов!

В живота няма нищо случайно! В българските политика и икономика, също! При Жан Виденов политиката диктуваше на икономиката, а днес, при Станишев мръсните пари, избират политиците и консумират политиката им! Толкова млади, без жизнен и което е много важно, без политически опит, Жан и Сергей бяха монтирани на държавното кормило не да управляват, а да се подчиняват на чужда воля, да служат на чужди интереси! Жан Виденов не се подчини и те го провалиха, а Луканов убиха! Младият Първанов се подчини и “се изкачи”, качиха го на най-високото управленско място! По Конституция Президентът няма правомощия, а Първанов качва и сваля правителства, сключва неизгодни за държавата договори, крие при себе си тайните хора, награждава незаслужили, с което омаловажава заслужилите, назидава нацията силно да люби чуждите за сметка на своите! Днес българското Президентство е място, в което чужденци се разпореждат от името на Президента на България! И затова чужденци са начело на правителството ни! Със своите действия и Президентът е чужденец в Родината си!

С всеки изминал ден, България все повече се отдалечава от страните в ЕС и все повече се приближава към Освободителката си-Русия! Беше двойна, от турско на 3-ти март и от фашизма- капитализма на 9-ти септември! После стана единична, след като се разбра, че фашизмът е недоносено дете на комунизма, а комунистите се капитализираха. И сега България е на кръстопът! Какво да избере? Да приеме отново второ освобождение от Русия-да я освободят от всичко честно, почтено, законосъобразно или да се освободи и от първото си освобождение, което разпокъса България териториално и раздели/противопостави народа й на русофили и русофоби? Отново двойна освободителка, носеща мафиотизацията й, или без освободители, които се оказаха поробителите й! “Който ни освободи, той ще ни пороби!” е казал един почитан и тачен от всички българи, голям човек! Той е икона и за русофили, и за еврофили! И за олигарси, и за демократи! Ако следваме заветите му, трябва, длъжни сме да се освободим изцяло от освободителите си, за да се приспособим, да се приобщим към страните в ЕС, в които законите са за всеки отделен човек, независимо от мястото, което заема в обществото!

В края на 1989г., всички страни от социалистическия лагер имаха еднакъв старт към европеизация-цивилизация-демократизацията си! Трите прибалтийски, от СССР, страни даже закъсняха в старта си! България и Румъния изостанаха! Днес България е на път да изостане и от “югославските”републики! Всички опити, и от леви, и от десни да решат проблемите на хората и на държавата като цяло са неудачни, защото лекуват следствието, а не причината! Причината е русизацията на България през последните 140 години! От Имперска, на Александър втори Русия към освободена, за да бъде осиновена България! Благодарение на Русия се сдобихме с чужденците Сакс Кобург Готски, които донесоха на България три национални катастрофи: през 13-та, 19-та и 44-та години на миналия век. Русия на Сталин и Брежнев комунизира България и й осигури още три, вече социални катастрофи: 1989-та, 90-та и 96-та години! Русия на Путин днес мафиотизира България! Уеднаквява я със себе си! Отдалечава я от ЕС! Това ако не разбере всеки един от нас, българите, бъдеще за децата ни няма да има!

26-04-2008г.

Коментари са забранени.