Алтернативата /на платения национализъм
от про-руския олигархизъм!/

“Ще помоля Емел Етем да изготви алгоритъм за…!”-думи на премиера Станишев в национален ефир, след като столицата ни беше взривена на 4 юли 2008г.! Премиерът на България е избран, за да взема решения, да назначава, да уволнява,…да управлява, а не да моли подчинените си за каквото и да било!

ДПС е с неясен произход!

Кой, кога, къде, как и защо реши да има ДПС на българската политическа сцена начело с несменяемите и недосегаеми от българските институции: Ахмед Доган, Юнал Лютви, Емел Етем,…?

Възродители и възродени! Тодор Живков и Меди Доганов тогава бяха заедно, Ахмед и Сергей днес са! И това нищо не говори на българските политици! Политици ли са те и ако са, български ли са?

НДСВ е с неясен произход!

Симеон дойде в България през 1996г., не случайно легитимира ДПС в ОНС на Луджев и Доган и си отиде в Испания! Отново дойде /доведоха го/ през 2001г., за да си отиде Иван Костов и двуполюсния политически модел: БСП-СДС, ляво-дясно, Изток-Запад! Дойде, за да утвърди комунист-олигархическото. Българският цар изтъргува бъдещето на България срещу някакви гори и дворци!

БСП е с ясен произход!

БСП е БКП, а тя е рожба на КПСС, чийто девиз винаги е бил: “Разделяй и владей!” Разделиха народа на България на български турци и български българи! И ги насъскват един срещу друг! Долнопробен сценарии, който продължава да има успех на българската политическа арена! Чрез мюрето Доган, БСП излъчи и назначи българските българи: Жорж, Румен, Краси, Волен,…. Бойко за водачи на национални формирования!

ВМРО, АТАКА, ГЕРБ,… са с неясен произход!

“Последното убежище на комунизма е в национализма!” Комунизъм изродил се днес в олигархизъм! Такъв, какъвто е в Путин-ова Русия! От там дойде комунизма, от там идва и олигархизма! Тодор слугуваше на Леонид, Георги е слуга на Владимир! ДС обслужва КГБ! А водачите и на българските турци, и на българските българи членуват в ДС! Просто, ясно и…очевадно! Водачите на българските българи от ГЕРБ и АТАКА /бургаският модел/, от ВМРО и ГЕРБ /пловдивският модел/, от ГЕРБ, АТАКА и ВМРО /софийският модел/ се обединяват срещу водачите на българските турци от ДПС, с които са си дружки в ДС! Национално патриотарска ос се готви да управлява България по модела Лужков в Москва на местно ниво, реализиран вече в градовете: Несебър, Велинград, Дупница,…

БНТ и БТВ, БНР и ДАРИК, Труд и 24 часа са с неясен произход!

Депутатът Ахмед Доган не посещава българското НС, но той е българския политик с най-висок рейтинг за българските журналисти, за българските политолози, за българските социолози, за българските анализатори,…за българските продаватели на българските национални интереси! Които са се вкопчили като “удавник за сламка” в многовековната история на предците ни, за да скрият безгръбначното си поведение на покорени и платени слуги!

ДСБ е с ясен произход!

Тя е българската политическа извадка на деполитизираното от Надежда Михайлова СДС! През последните четири години ДСБ и лично Иван Костов са хит в българското публично пространство, защото ДСБ от една страна и всички останали от другата оформят българския политически модел, който всъщност е политико-олигархичен! Политици в ДСБ и политици-бизнесмени в останалите партии-това е двуполюсния модел в днешна България, който предстои да се превърне в еднополюсен на изборите за 41-во НС! Без ДСБ с нейните 1-2 процента подкрепа, а с обединените в дясно спасителите на България от демона Костов.

Алтернативата

е във раждане на български политически двуполюсен модел ляво-дясно! И на отделяне на бизнеса от политиката! Политиката е професия! Бизнесът също! Политик-бизнесмени, с каквито е задръстено българското политическо пространство няма в западните страни! Бизнесмен-политици като тези от ЛИДЕР също няма! Там има двуполюсни модели с две национални партии в по-напредналите в демократично отношение страни и с повече от две партии в по изостаналите демокрации! И те защитават своите леви или десни, но винаги национални политически интереси, което осигурява икономически просперитет на народите им!

Обединение в дясно с ДСБ и без Костов искат бизнесмените в дясно, за да легитимират себе си като политици. Но защо някои политици от ДСБ го искат? За да станат и те бизнесмени, ли?

07-юли-2008г.

Коментари са забранени.