Почтен професионализъм /или професионална почтеност/

  • Който не отчита направеното /не на/, а ЗА България през 1997-2001г. не е почтен!
  • Който не отчита направеното /не за/, а НА България от БКП/КПСС и изродените й от ДС/КГБ партийки не е почтен!
  • Който не отчита моралната деградация на българското общество днес и не търси причините за нея, не е почтен!

Да бъде професионалист в дадена област всеки го може, защото всеки е способен със своята човешка /от Бога/ даденост. При земята /в земеделието/, при хората /в услугите/, при машините /в промишлеността/, при парите /финансиите/! Но не всеки може освен професионалист да е и почтен в дейността си, в живота си! А почтеността е критерий за истински професионализъм! Без нея, това не е професионализъм, а е /простете ми!/ перверзен онанизъм! Да работиш и твориш само за себе си, след като си част от общество, което не само ти взима, но ти и дава подкрепа, блага и обичта си!?! Без тази взаимност, човек е част от животинския свят. Не живее, а съществува! Не более за другите, а вегетира сам със себе си! Не съгражда, а разгражда средата , в която пребивава! Като такъв, той е жив мъртвец затворен в свой измислен от него, за себе си, свят.

Политическата действителност

Политическите синоптици са в ролята на вещери, които прогнозират политически бури, виелици, студове…Вещаят без-изход-на арктическа политическа зима през следващия предизборен период, но не казват, че на тези избори, не за европейски парламент, а за руската ДУМА ще се гласува. И за производната й българска ДУМА! Как може да е българско Народното Събрание днес, след като руско-български комунисти се разпореждат в него!?! Що за евро-депутати са и ще са избраните, ако взорът им е обърнат винаги на Изток към техния родител и покровител? За кого гласуваха на миналите избори турските и цигански електорати от една страна и изкуствено противоставените им атакисти, македонисти, монархисти,… пишман националисти от друга, ако не за изродените от Путин, през Първанов, та до Доган, Симеон, Сидеров, Каракачановци,…Борисовци? И чия рожба са техните представителни организации, представяни ни като национално отговорни партии? Чии интереси обслужиха ДПС, НДСВ, АТАКА, ВМРО, БНС и народилите се около тях бизнес сдружения, ако не руските? Не направиха ли те Първанов президент, който пет пъти, лично на крака, там в Москва, изрази своето верноподаничество към президента Путин, с което унизи България! И негласно я прикрепи към оста Русия-Беларус! Не избраха ли те наложеният им от Москва руски гражданин Сергей за Министър председател на България, което е позор за страната ни? Ами чужденецът Симеон, който дойде от чуждата за него Испания в чуждата за него България? Родоотстъпник морално, настъпник-материално! А “моделът Софиянски” в СГО, не е ли точно копие на модела Лужков наложен в руската столица?

Национализмът-средство за употреба

Анти-национален, псевдо-политически бълвоч залива публичното ни пространство. И никой не можа или не пожела да направи дисекция на тази привнесена от Русия политическа вакханалия!

Кой и защо регистрира етническата партия ДПС, чието ръководство начело с несменяемия им лидер Ахмед Доган гъмжи от сътрудници на ДС? А ДС, ако не сме забравили беше и е клон на КГБ/ФСБ. И не е ли това причината Ахмед Доган да е неподвластен на българските институции политически, а от там и икономически. С чия протекция ако не от руската, той е недосегаем от Президент, от Премиер, от Председател на НС, от Гл. Прокурор? Това е основополагащ въпрос относно политическото статукво в България, който няма адекватен отговор от когото и да е! Има мнения, че Доган е велик политик, доказал се бизнесмен и че е гарант на етническия ни мир! Твърдения за наивници, а голяма част от българските избиратели са по детскиму наивни, след като вече няколко пъти влязоха в заложения им етнико-националистически капан. Едни припознавайки АТАКА за алтернатива на ДПС-статуквото, въпреки че от Сидеров-истите освен скандали и гола националистическа риторика няма нищо смислено и полезно за хората в България. Други злоупотребени чрез справедливата македонска кауза подкрепиха ВМРО. Трети повярваха на фашистите расисти, които са радикализирани комунисти. “-Турците в Турция”, ако че България е тяхната Родина! “Циганите да ги няма”, ако че и те са човешки същества, каквито са негрите в САЩ, например! Евреите и мюсюлманите в Русия обаче са “персона нон грата” за Путин-овите националисти!

Български етнически модел

Не български, а привнесен руски етнически модел реализираха комунистите в България! “Разделяй, насъсквай и владей” е в основата на политическото статукво в България, днес. Изкуственото деление на българи, турци, цигани, евреи и арменци в лицето на Кеворк Кеворкян е дело на комунистическите тайни служби, които не са национално-български, а са интернационално-руски. Не случайно Станишев и компания вдъхновено пяха Интернационала на поредния си конгрес! Българи срещу турци и цигани е източно-азиатски модел, а не западен, където хора с бял, черен, жълт и червен цвят на кожата съжителстват в мир и битово разбирателство. Където хората не се делят на християни и мюсюлмани, а храмове се строят с чисти пари, а не с пари на олигарси и терористи! Където само политико-икономически различия ги обособяват в отделни партии, респективно електорати.

Преди да се обединим-да се разграничим!

В тази връзка, кои и какви са партиите в България? Как, от кого и защо беше изградена всяка от тях? И какви са заслугите им към България? Какво сториха ЗА или НА България? Партийно, но и персонално от лидерите им?!? Моето мнение като симпатизант на ДСБ и персонално на Иван Костов е:

Преди да се обединим в името на хората в България, трябва да се разграничим от управляващите ни чужденци и техните подкупни лакеи! И да се обърнем към излъганите техни електорати! Гласували и негласуващи! Не към манипулаторите, а към манипулираните трябва да бъдат насочени нашите послания:

1. Нов професионален и морален прочит на управлението на ОДС в периода 1997-2001г. с всички позитиви и негативи за България! И най-вече за приватизацията. Кои и какви бяха раздържавените рожби на българо-съветската дружба, какъвто е отишлият си електрокарен “6 септември”и отиващият си днес металургичен Кремиковци? Не си ли отиват те така, както москвичите си отидоха? Кой се обогати от приватизацията и дали Иван Костов се възползва от премиерството си както наследилия го бизнес-аристократ Симеон? Защото непремерения цинизъм на Тодор Живковите рожби: Станишев, Овчаров, Велчев, Пирински,… премина всякакви морални граници.

2. Ясно, открито и публично разбрано трябва да се заяви, че най-професионално кадърните и морално-почтени са хората от ДСБ, следващи и приемащи за свой лидер Иван Костов, защото именно те се доказаха когато спасиха и възродиха България. И че само те са в състояние да направят отново за България онова, което сториха преди десетина години. Но не и морално непочтените, които материално участваха в това управление, а после мълчаха за него и….се извиниха! Отказаха се от себе си! В името на какво го направиха, всеки от нас трябва да се запита, а те да отговорят!

3. Политическият модел на България днес не е сбъркан, а е обмислен и последователно реализиран от най-тъмните сили на миналото ни. Случайно ли беше новопоявилият се от нищото Жорж Ганчев да е един от двамата кандидати за Президент с неговите 26 процента? Защо любимото на българите царче Симеончо не дойде да спасява България през 1996г., а го доведоха да загроби спасената вече България през 2001г.? Що за българисти-македонисти са тези от ВМРО, след като не ги искат нито в Пиринска, нито във Вардарска Македония? Ами на база на какъв професионализъм атакистите на Сидеров имат устойчива 7-8 процента подкрепа? Още по-фрапиращ е случаят с ГЕРБ на недоказалия се във всичко Бойко Борисов! И като царски депутат, и като полицай, а още по-малко като кмет, след като възпроизвежда порочния модел Софиянски с непроменената си кметска администрация! И за да вирее национализма на всички тях, трябваше да го има ДПС-то на Доган. Не на турчина Доган, а на ченгето Сава или може би Серьожа?

Десен алианс за хората, не на партиите!

Десен алианс в дясното политическо пространство е желание на политици робуващи на собственото си его! Тези от ДСБ-да не изпаднат от властта и отидат в забвение! Всички останали да останат във властта, заради минали грехове и осигурено бъдеще! Неморално, но материално бъдеще!

Десният алианс може да обслужи само лидерското съсловие, но не и хората, заради които тях ги има. Да премине четири процентната бариера-това не може да бъде цел на една национално отговорна партия! Само властта може да й е цел и то с подавляващо мнозинство, с което да реализира програмата си!

ДСБ трябва да поиска властта от хората в България с горните три основополагащи послания! ДСБ трябва да обедини не само десните хора, а и всички, които милеят за страната в която живеят не на лидерско ниво, а на чисто човешко ниво! Горните три послания са за хората в България, които са милионите седесари от Орлов мост и по улиците и площадите. Които по-късно станаха Ганчевисти, царисти, Сидеровисти, а сега са Герберисти! Те са всички онези, които не искат руските ни комунисти! Вратата на ДСБ трябва да е отворена за хората, а не за лидерите на така нареченото дясно, които се опитват да разрушат и потопят в политическото блато единствено съхранилото се островче на почтения политико-икономически професионализъм-този в ДСБ! Това трябва да прозвучи ясно и разбрано в публичното българско пространство! Освен това, всяка партия трябва да се определи в отношението си към Русия и към привнесения от там про-руски комунист-етнически модел, който съпътства целия ни, вече двадесет годишен преход от комунизъм към олигархизъм! Който милее за Родината си България, без значение на етнос и вероизповедание ще разбере и ще подкрепи една такава кауза на ДСБ. Коалиции на партийни лидери вече сме видяли, но за съжаление все още някои не са разбрали! ОДС на Надежда, открадната от автора й Костов, БНС на самовлюбения Софиянски и вечната Мозер, Алианс за София на Атанасов, заверен от Костов, която също не проработи,…Не ни ли стигнаха, питам?

ДСБ сама на избори с радикални и професионални послания към хората в България! А не оправдаващи се като ученички за деянията на “седесари-поклисари” продали се на бившите си господари. Без страх и срещу нашествието от Изток, защото имат и ще имат подкрепата от Запад!

България е в беда! България е “черната овца” на европейското семейство! България е обвинена, отхвърлена и унизена! Всеки гражданин на България е длъжен да усети и изживее това унижение! Всеки от нас има своята вина, че България е в беда! И като резултат:

Русия спечели, България загуби! Точно това целяха управляващите ни чужденци, с помощта на корумпирани и продажни лакеи! И успяваха досега! Дали отново ще успеят – това зависи от живущите в България! Не от привнесените, както и от дезертиралите от нея!

26-11-2001г.

П.П. Българският национален футболен отбор беше унизен от Милошев-ите футболисти пред немия поглед на българския Президент!

Аналогично, България беше унизена от Путин-овите олигархисти пред зоркия поглед на този про-руски президент!

Поради липса на националното и наличие на интернационалното!

Коментари са забранени.