Коалиционно /политическата чистота/

Човек-партия-държава!
Партия-обслужващи-народ!

Следващото управление на България ще бъде коалиционно, твърдят обслужващите политическия процес, политически анализатори, коментатори и информатори. Съгласяват се и партийните кандидати за властта! А за да влязат във властта и да управляват, те се обединяват партийно в коалиции-знаейки, че “Съединението прави силата!”!

  • Коя сила обаче, хан Кубрат със своите пръчки не е изяснил. Силни са били Атила, хан Аспарух и султан Баязид със своите саби, ятагани и копия! Силни са били Наполеон, Хитлер и Сталин с техните оръжия за масово унищожение, но тяхната сила беше временна и ужасна за човешкия род. Има и една друга сила-тази на папа Йоан Павел втори, която носи радост при съприкосновение на хората с нея. Силата на любов и разбирателство между хората, а не тази на завист, омраза, делене и противостоене помежду им, което всъщност е тяхна силна слабост.
  • Какво съединение обаче е това, след като всяко обединение е последвано от разединение. И озлобление между разединилите се. В името на какво е тази лична непоносимост между бившите партньори? Та нали те и партиите им са призвани да работят за благото на обществото и държавата! А онзи, който е работил, как може да е пречка за коалиционно обединение, че да не го искат при себе си в новото обединение? Както и другите с него, които са доказали, а и днес доказват своя честен професионализъм?

Обединената левица

“Коалиция за България” е обединение на левите социалисти-бивши комунисти! Името й многократно те промениха, но коалиционно и партийно не се разединиха, защото в нея членуват леви вътрешно несвободни хора. Зависими материално, и обременени мисловно и духовно начело с техните водачи, безродни помагачи на руските политико-имперски и материално-олигархични интереси. На макро ниво-относно политическата ориентация на България и чрез харизване на структуро-определящи икономиката ни предприятия. Политическите решения на държавно ниво не се вземат на “Дондуков едно”, а през “Дондуков две” се получават от Москва! Недопустимо чести са президентските посещения на Изток и недопустимо липсващи са те на Запад! А България все пак е член на НАТО и ЕС, а не на ОНД, както на някои от левицата много им се иска да бъде!

“Движението” на Доган обслужва себе си и някои турски фирми на микро ниво, а “движението” на Симеон обезпечава материално потомството си!

Тройната коалиция е изградена от зависими от личен и чуждоземен интерес марионетки, за които българските национални интереси и национални идеали са несъвместими с тяхната мисловна и духовна обремененост.

Раздробената десница

За разлика от обединената левица, десницата е раздробена и практически унищожена! Със своите нищожни проценти обществено доверие, тя е политически незабележима. Това е факт неоспорим! Оспорим факт обаче е дали тя по своята същност е десница, или е невзрачно копие на левицата. Кои са основанията за едно такова твърдение?

На освободените /не освободили се/ българи, освободителите решиха и в края на 1989г. им сътвориха един конгломерат-СДС от 14 партии с коренно различни убеждения. От левите социалдемократи и земеделци на Дертлиев и Дренчев, десните демократи на Стефан Савов, интелектуалците на Сугарев и Йорданов, македонците на Каракачанов, синдикалистите на Тренчев, духовниците на Събев, та до национал-социалиста Воденичаров и комуниста Вагенщайн! Начело с марксистите Желев и Симеонов! Предварително заложен капан на тримилионния СДС електорат в защита на едно-милионния от шепата про-руски комунисти и изродените от тях кариеристи. Не случайно предизвиканото противостоене на БСП-СДС, червени боклуци-сини мравки, в.ДУМА – в.ДЕМОКРАЦИЯ, на комунисти-демократи… даде своите плодове. БСП се стабилизира и обедини, СДС рухна и се раздроби.

Десният човек е вътрешно свободен човек! Материално, мисловно и духовно! Материално с частната собственост и свободния конкурентен пазар! Мисловно с националното си достойнство и духовно с вярата си в Бога която го прави силен и страхът от Бога, който го прави добър! Има ли българският десен човек тази вътрешна свобода, която да го обедини, възроди, съхрани? Сдоби се само с материалната частна собственост и не дотам свободния пазар, които бяха реализирани през 1997-2001г. Няма я мисловната свобода, след като още чества 3 март като освобождение, а то е унизяващо го преклонение към освободители-разединителите на българското племе на русофили и русофоби. Няма и духовна свобода, след като освободителите го освободиха от нея след 9 септември 1944г.. Отсъствието на мисловната и духовна свобода в така наречените десни хора, в много голяма степен ги прави сродни с левите! Мнозинството от тях са освободени от националното си достойнство, чествайки националния празник. Много от тях са освободени и от Бога-на дело доказали се атеисти!

Обединението

“Преди да се обединим, трябва да се разграничим!” е народно умотворение! Не партийно, а персонално да се разграничат партийните политици, които искат да бъдат обединени в дясното пространство. Дали са десни, полудесни или са леви със своите вътрешни убеждения? Дали са изцяло вътрешно свободни български граждани, само материално, или само мисловно, докато само духовно свободни те не могат да бъдат! И ако не са, преди да се обединят, те трябва вътрешно да се освободят:

  • Всеки от тях да е за частна собственост и за свободен пазар!
  • Всеки от тях, персонално трябва да се определи-има ли национално достойнство на освободил се от унизителното преклонение към руските имперски попълзновения на Балканите през последните 130 години.
  • Всеки от тях, персонално трябва за себе си да реши, през цялата си политическа дейност спазвал ли е Божиите закони да не краде, лъже, убива морално и материално, да не…, за да има претенцията да бъде свободен, да бъде десен човек.

Партиите в дясното пространство трябва да се обединят, за да имат 30-40 депутати в НС и да са по-малкия партньор на Бойко Борисов в управлението на България, пресмятат бакалите! При очакваната 40 процента избирателна активност!?!

Партиите от така нареченото дясно трябва да се обединят, след като персонално се определят доколко десни са техните членове! Не само партийно трябва да е обединението, трябва да е партийно, но персонално изчистено. Защото:

  • Не може политик мисловно увреден и национално покорен от Александър втори и Генералисимус Сталин да защитава българските национални интереси и да почита националните ни идеали.
  • Не може политик възползувал се от властта в миналото да бъде отново в тази власт!

Обединението освен на професионален, трябва да е и на морален принцип! За да бъде дясно! И ако бъде, изборната активност може да е над 80 процента, а броят на десните депутати в НС може да е и над 120 броя!

Всичко останало е поредния фетиш, който допълнително ще обезвери българското общество!

Не “Иване кажи си!”, а “Иване, кажи ги!” Всички те достатъчно бълваха хвалби и лъжи за управлението на ОДС! И се извиняваха, себе си оправдаваха, тебе укоряваха, нас обезверяваха! Време е ти да кажеш истината! За да има десница в България като алтернатива на корумпираната и продажна левица!

14-03-2009г.

Коментари са забранени.