Бавноразвиващ се /народ втора употреба/

Негрите на САЩ са във властта!
Циганите на България са все още в гета!

“Българинът е с увреден чип в главата”, в момент на предизвикано откровение, сподели с нас-българите, чужденецът Симеон, приет от същите тези българи за техен цар, а по-късно назначен /не избран на избори/ и за премиер в ролята на господар! Право е Величеството да ни охарактеризира като бавноразвиващ се народ втора употреба! И колите ни, и храните ни, и дрехите ни, и лекарствата ни, и бизнесмените ни, и информаторите ни, и право-раздаващите, и църковните ни сановници, и…..политиците ни са втора употреба! Но за мое успокоение и за предизвиканото от него в мен възмущение, той, като пряк наследник на стъпилия на българска земя Сакскобургготски род е човек трета употреба! Употребиха дядо му гръцките, сръбски и германски шовинисти, за да докара на българите две национални катастрофи! Употребиха баща му немските империалисти, за да стовари на гърба на българите-руските империалисти! Употребиха и него, за да върне в държавната власт руските олигархисти! Така че, човекът който за някои все още е величество, произхожда от род употребяван от кого ли не, защо ли – да! За власт, за слава и за пари! Фердинанд за власт! Борис за слава! Симеон за пари изкарани от сеченето на гори, което е най-малката ни беда! Много по-голяма беда е, че беше употребен, за да върне България от пътя й към просперитета и демокрацията!

Английският кралски род и българския царски род са двете противоположни крайности! На достойнството и на падението! Първият защитаващ демократичните ценности, вторият слуга на монарси, фашисти и комунисти-всички те империалисти тръгнали материално да завладяват, мисловно да покоряват, духовно да развращават божественото в човека! Кобурготският род беше и е от тази страна на барикадата.

Биологично в окопите на техните завоевателни войни! Освободителни за братята македонци ли бяха войните на империалиста Фердинанд на гърба на чуждия за него български народ, се питам? Не бяха! Стотиците хиляди отишли си млади живота в тези войни тежат на съвестта на този престъпен за България чужд род! Така както освободителни не бяха за братята българи петте Руско-турски войни на руските империалисти! И то на гърба на руския народ! И те трябва да тежат на съвестта на руския царски род!

Мисловно във преподаваната ни фалшива история! Българите не бяха освободени, а бяха мисловно разединени-увредени на русофили и русофоби! Днес леви с руските и десни с европейските ценности! Македонците не бяха освободени, а бяха обезбългарени и мисловно разединени-увредени на сърбомани и гъркомани, не и на македонски българи! След разгрома на Илинден, македонците бягаха и се заселваха в България!?!

Духовно в лицемерната им вяра в Бога! Който убива биологично, манипулира исторично и с делата си обезверява подопечните си, не може да е с Бога!

Управляващите

България днес е уникална във всяко отношение! Република с цар за премиер от преди осем години! Република с чужденец за премиер избран от хора с чуждо самосъзнание! С президент тотално объркал посоките Изток-Запад! С политик мандато-носител, който прави политиката ни не в НС, а от “Моят дом е моята крепост!” в пълния смисъл! С крещящи по улиците пишман-националисти! С отрудени, “възродени” и унизени манипулирани страхливци! С продажни за няколко сребърника цигани! И с мнозинство от пасивни българи, които не живеят в своя Родина, а вегетират в от вън управлявана республика!

Кой е и какъв е Иван Костов?

Кой е и какъв е Ахмед Доган?

Кой е Волен и от какво е доволен Сидеров?

Кои са Станишев и Първанов? И защо са?

И коя е цялата слугинска паплач, разиграваща този маскарад, превърнал България в “черната овца” на ЕС!

СДС е Костов и Костов е СДС!

България преди и след Иван Костов! Преди Костов нямаше храни и стоки на пазара за хората, а след Костов няма да има пари в джоба на хората!

Преди 1997г. собствеността беше държавна и затова нямаше храни и стоки на пазара! Нямаше ток, бензин, храни, нямаше и хляб дори! Присвоиха, изнесоха и продадоха ги с 200-300 процента печалба – разликата в цените на вътрешния и външен пазар!

След 2001г., собствеността е частна и с данъци, такси, акцизи, мита и още много други вземания, те обезпаричават българския гражданин! Кой ги изнесе и кои са те-това все още бавноразвиващите не знаят и никой не им казва! “Когато му дойде времето!”, тогава….беше казал един от тях! А аз си мисля, че това време е дошло! Даже е преминало, щом като ни чака живот без работа, а от там без заплати и без пенсии!

Тази коренна промяна в живота на хората в България е дело на СДС и Иван Костов. На Иван Костов и СДС, които са неразривно едно цяло! СДС не е Бисеров, Юруков, Радонов, които са жертви на себе си! Не са, а и не могат да приватизират, да притежават СДС!

Зависимите

Употребявани днес са хората облажили-обогатили се от властта при промяна на собствеността! Попаднали в папките на зависимата прокуратура. А вече и на зависимия съд, след съдебната му сага при регистрацията на СДС!

Бизнесменът Юруков търгува-внася кафе от бившите азиатски СССР- републики, които обаче не дават своята газ на финансово изгодния за тях европейски Набуко, а са “убедени” от Президента Путин за неизгодните за тях руски Северен и Южен поток!

Председателят на СДС Юруков регистрира партията в ЦИК с гласовете на ДПС, за да не може изчистеното вече СДС да влезе във властта и да върне България на европейския път!

Зависимите бизнес и политика подвластни на зависимия български Съд – ето за това не му е дошло времето избирателят да разбере!

Бавно-развиващ се, за да разбере връзката на Юруков с Доган под покровителството на Съда срещу Костов и СДС, жертва на която става наследникът му Мартин Димитров! Срещу Костов, който нарече ДПС “Проклятие за България, така както Президентът Рейгън нарече СССР “Империя на злото!” Проклятието е зло не само за България, но и за ЕС, покровителствано и от четирите български власти: Парламент, Президент, Съдебна и медийна!

Доган е най-често спряганото име в българското публично пространство! Доган е най-липсващото публично лице в него! Начело на ДПС като мандато-носител, той направлява българската политика през последните двадесет години! Безнаказано се подиграва на всички електорати! И най-вече на “възродения” с негова помощ турски електорат с помощта на АТАКАТА на Волен Сидеров, който атакува не когото трябва, а позорно мълчи за когото трябва! А той е длъжен спокойно да обясни защо крещи и какъв е стимула за неговите публични изстъпления?

Меди и Волен са двете страни на руския етнически медал-модел, привнесен у нас от чуждите за България премиер Станишев и президент Първанов! Националистическата мимикрия на първите двама цели да прикрие слугинската роля на другите двама в очите на бавноразвиващите се 60-70 процента негласуващи на избори!

Страх и срам

Страхът е рожба на мисълта и на плътта човешки! Няма живо същество, което да не изпитва това срамно чувство.

Страхуват се българските публични личности да нарекат съгражданите си народ втора употреба, но не се срамуват за мълчанието си! А ние сме такива, след като сме на този хал. Това, че сме е следствие, а коя е причината да сме?

На еднакъв хал бяхме с Чехословакия, Полша, Унгария и ГДР преди 1989г. През 1953-ГДР и през 1956-Унгария въстанаха срещу руския завоевател и се избиха, защото през войната бяха завоеватели! Чехословакия-през 1968г. и Полша-през 1980г. също въстанаха, но с мирни средства, защото през войната бяха завоювани. България не въстана, защото тя мисловно си е част от Русия. Беше и с нацистка Германия! И днес Унгария си има Дюрчани, а ние Станишеви. Погледни единия и ще видиш другия!!! Докато Чехия, Словакия и Полша са ориентирани в ЕС към Англия, демократична еманация на която са САЩ. Англия дълго време загърбваше ЕС на Хитлер-ова Германия, Петен-ова Франция, Мусолини-ва Италия, Франко-ва Испания, Салазар-ова Португалия! Загърбваше и продължава да загърбва Сталин-Путин-ова Русия.

Страхуват се българските публични личности да кажат, че цялата беда българска идва от Изток, от империалистическа Русия, от където и ние, прабългарите преди 1300 години сме дошли на Балканите като завоеватели. После турците са дошли, а по-после и русите! Това е истината и премълчана, а което е много по-лошо-преиначена, тя не се променя! Тя трябва да се каже, да се разкаже от историците. За местните чехи и поляци и за придошлите българи и унгарци! И за настъпващите на Запад руски империалисти! Сега обсебващи България, Сърбия и все по-на Запад, та до края му-Англия, а през океана и до САЩ! С най-новите оръжия на Медведев, който ще защитава, кои човешки ценности, се питам?

Младостта на Мартин Димитров да изпитва тези страхове не е порок! Срам за опитността на Иван Костов е да премълчи продажността на Първанов и Станишев и битността на Доган и Сидеров! Както и на цялата продажна про-руска общност, която ги докара във властта!

Употребявани и употребени

Синята коалиция е опозиция на едно цяло: Доган и Станишев! Ами Първанов, къде е, след като 5-6 пъти пристана на Путин в Москва? Ами Сидеров от какво черпи вдъхновението си? Защо с думи прости слугинското публично присъствие не обясни имперската руска политика на Балканите от преди 130 години и пораженията й върху българщината! Каква е ролята на Кобурготския род в нашата най-нова история? И най-вече, защо политиците от Синята коалиция, в ролята на опозиция не стигнат до края, като обяснят на бавноразвиващият се електорат, че ченгето Путин е автор на днешната българска сага! Политическа, икономическа и духовна с Максим, който всички забравиха!

Има два вида български граждани: употребявани и употребени! Политически и икономически зависимите са употребявани. Употребени са всички останали, които не могат да разчетат това, което става в Третата българска държава! И държава ли е тя, или е придатък на чужда империя, след като свободните личности в нея са “персона нон грата”?

П.П. Бойко Борисов /не ГЕРБ/ беше в черния списък на англо-американците, а днес той е в белия списък на европейците! И е нашето, на Синята коалиция, спасение! Господи, прости им, те не знаят какво правят!

12 май 2009г.

Коментари са забранени.