Глас народен! Глас Божи!

  • Гласът на народа на избори за някого и за нещо е за земни неща!
  • Гласът на Бога, записан в Светите писания е за земно-небесни неща!

Първият глас е мисловно материален, вторият е мисловно-духовен! С първия се постига временно-материалното в живота на човека! Вторият е определящ не само за земното му пребиваване, но е залог и за мястото му в Отвъдното, във вечността отзоваване.

Гласът на народа

е личен единичен избор превърнат в механичен сбор или недобор от гласовете на хората. А гласът на отделния човек-избирател на избори в България се оказа изключително разнообразен. С богатството си, родната палитра от гласове за пореден път ще сащиса европейските ни партньори и ще обогати световния тълковно-изборен речник. Имаха какво да научат те от нас при избора на депутатите ни за европейски парламент. “И ние сме дали /още/ нещо на света!”, това демонстрираха привнесените отвън чужденци Сергей и Симеон и обслужващият ги у нас публичен слугинаж. Развитието на този процес досега е постигнал следното разнообразие на изборни гласове:

  • Контролиран и прехвърлен вот, подкупен и откупен живот, откраднат и манипулиран избор от хора на битово-политически или верско-етнически принцип. Групирането на тези шест вида гласувания е според случая, така че спечеленият вот да е за добър живот не на упражнилите го, а за живота на сътворилите тази изборна вакханалия! Аналогична на политическата вакханалия през последните 8 години на “Светата земна троица”-БСП, НДСВ, ДПС. На чужденеца Сергей, на чужденеца Симеон, и на също чуждия за българските турци Доган. И тримата вкупом присвоиха нашето бъдеще. А кои и какви са те един спрямо друг и кое ги свързва в екип?
  • Комунисти /БСП/ с монархисти /НДСВ/?!?
  • Възродители /БСП/ с възродени /ДПС/?!?
  • авторите на ДС-БСП с вербуваното от ДС-ръководство на ДПС?!?
  • Светлата благословия от Симеон на ОНС на Доган и Луджев през мрачната за България 1996г. съпоставена с тъмната договорка на Симеон с Доган през вече светлата за България 2001г. На аристократа Симеон с агента на ДС Доган.

Тези неестествени за политиката комбинации предизвикват основателни въпроси, които чакат своя отговор. Защото, ако го нямаше “турското” ДПС, щеше ли да ги има “българските” АТАКА, ВМРО, и още куп псевдо-националистически образувания? Кой Съд и кой съдия регистрира етническата партия ДПС още в началото на прехода с не избрания й, а наложен от кого неин несменяем и до днес лидер Меди Доган? И защо същият този Съд по вписванията отказа да регистрира-впише СДС на легитимно избрания й председател Мартин Димитров? Много елементарни за отговор, но много на брой и тежки за България въпроси, които чакат своя отговор. Но за да има отговор, те трябва да бъдат зададени! Да бъдат непрекъснато задавани. От българските политици, от българските анализатори и информатори, ако наистина са български. Но “мълчи народът, глухо и страшно дрънкат окови”, а говорят, не, дърдорят публичните български личности. Битово охранени, мисловно покорени, духовно извратени! От кого и защо е тази лицемерна политическа шизофрения, превърната в долнопробна публична шафрантия? Кой стои зад тях и какво е оръжието му да ги принуди да се отрекат от себе си, за да се врекат нему?

Президентът Първанов е един много симпатичен, ръстово представителен, пестелив на думи изказани когато и където трябва. Пред предварително режисирана аудитория и място на представянето. Винаги сериозен и вглъбен във себе си правителствен чиновник с орязани правомощия, но с пряк избор от българския народ. Избирателно е неговото участие в политическия живот на България, на което се дължи високия му рейтинг и избора му за втори мандат с повече от 70 процента подкрепа, колкото беше на г-н Путин в Русия!

Защитаван и защитен е имиджа на Президента Първанов-това става все по-ясно за всички. Забранен е достъпът до Дондуков две-Президентството. А от там се решава съдбата на България. От там беше сформирана тройната коалиция. Там са хората, които довеждат-отвеждат Симеон и се разпореждат с него така, че днес той е недолюбван от европейските си колеги-монарси. Кой от тях му оказа честта да го приеме, питам? Негова рожба са Доган и опонентите му за гласовете им! За порочния етнически модел, който етнически и верски противопоставя хората в България. От там излязоха хора, оглавили възлови места в управлението на страната: Главен Прокурор, външен министър, председател на ВКС,…. Защо и за какво са били там, в Президентството, а сега са тук в Правителството и Съда, никой не пита!

Агентите на ДС и ВКР постепенно ги огласяват, но агентите на външното разузнаване от НРС са надлежно защитени под шапката на г-н Президента. И имат ли те нещо общо с 5-те визити на г-н Първанов при Президента Путин в Москва в началото на първия му мандат? Ето това е въпросът, който всеки човек в тази наша нещастна България трябва да си зададе, за да разбере кой е авторът на партиите, които никнат като гъби преди дъжд, а след избори се съешават де с когото му наредят отгоре. Не от Небето а от Москва, където е техният Господ!

Глас Божи!

България беше експериментално на Русия гето цели петдесет години /1947-1997г./. Изолирано от света, подчинено на властта на руската комунистическа олигархия. С привнесена недоносена промишленост в града и с колхози на село, за които никой вече не говори. С казионни във всички области на живота организации. Тотално обхваната и подчинена външно, та чак до леглото в спалнята на отделната семейна двойка вътре в България-всичко беше под техен ОТКРИТ руски контрол. Това наше подчинение се изпари яко дим след 1989г., в това двадесет години ни убеждава руско-българското ни публично пространство. Хайде холан! Руският контрол скриха, а огласиха и продължават да огласяват контрола от ЕС и САЩ. Юридически контролът днес е от Запад, но политико-икономически той продължава да е от Русия. Единственото и най-вярно доказателство за този скрит руски контрол е отношението на публичните ни личности към хората, към отделния човек. Това е наследено и препотвърдено в новите ни, така наречени демократични условия в България!

Купени цигански гласове, контролиран и прехвърлян турски вот, повече от 60 процента отказ при избор на свой живот-това обвинително ехти в публичното ни пространство. Бедни, неграмотни, несвободни хора-в това всички сме наясно. Наясно ли е всеки от нас, че всички в тази наша, на всички държава сме човешки, от Бога дадени същества. И българинът, и турчинът, и циганинът, и евреинът, обвиняван че разпънал Господа. Всички искаме да имаме всичко. Храна, права, свобода! И уважение на човешкото достойнство във всеки от нас. А какво имат едни, какво други, какво трети. Каква е вината на турчина, че е превърнат в контролирано стадо, на циганина в покупко-продажно, на българина в от всичко недоволно? И какво друго можеше да бъде след 50 години /1897-1947г./ царизъм и 50 години /1947-1997г./ комунизъм с техните войни и гета? Сън в лятна нощ бяха четирите /1997-2001г./ Костов-и години, след което отново се върна комунизма съчетан с царизъм и с всичките им античовешки проявления. В турските и цигански гета по места и в България, като все още на Русия държавно гето, от което свободните и способни негови чада бягат от източната България в западните Европа и САЩ. Елементарно е и недоумявам как хората от тези гета не могат да го проумеят и да вземат съдбата си в свои ръце.Да погледнат един на друг като към онеправдано човешко същество. Циганинът е човек като българина, захвърлен, ненаучен да знае и необучен да работи, за което вината е повече в държавата мащеха за него. Турчинът е също човек като българина, отделен, с работа неосигурен, и в страха си подчинен на злоупотребилите с вярата си родоотстъпници, на дяволското застъпници. Доносникът не може да е с Бога.

Гласът на Бога не е към институциите на една демократична държава: Президент, Парламент, Съд, Медии и техните производни, както и към избралите ги на избори партии и коалиции! /В тоталитарната държава Бог е опиум за народа й!/. Те, като институции са сътворени от човека в неговото хилядолетно развитие.

Гласът на Бога е към човека и неговата същност. Какъв е той към себе си и какъв към заобикалящите го себеподобни. Дали ги разбира, приема, обединява, обича или ги отхвърля, обвинява, разделя, мрази! Към първата група се стремят в Запада. Към втората ни връщат от Изтока.

12 юни 2009г.

Коментари са забранени.