Доганизация или путинизация?

“Последното убежище
на комунизма е
в национализма!”

Ако го нямаше Доган и ДПС, щеше ли да ги има: БББ на Жорж Ганчев, ВМРО на Красимир Каракачанов, НДСВ на Симеон Кобурготски, АТАКА на Волен Сидеров, РЗС на Георги Марков /Яне Янев/, ЛИДЕР на Ковачки, ГЕРБ на Бойко Борисов? И БСП щеше ли да я има сега във властта? В отговора на този въпрос е обяснението за двадесетгодишния провален български преход от комунизъм не към западния капитализъм, а към руския олигархизъм. Чудесен руски сценарии написан в Русия, поставен на българската политическа сцена от БКП /БСП/-рожба на КПСС, изигран от ДС-рожба на КГБ /ФСБ/, консумиран от разкрачения български народ. С десния си крак в европейския капитализъм, а с левия си крак в руския олигархизъм. “Елементарно, Уотсън!”, би казал великият Шерлок Холмс! Леваци сме ние българите, щом вече двадесет години стоим разкрачени стъпили основно върху левия си крак. Логично обяснение защо сме такива е в близкото ни минало:

От трибуната на “народно” събрание, другарят Тодор Живков изрича следните пророчески думи: “Другари, с единия крак сме все още в социализЪма, а с другия сме вече в комунизЪма!” без да уточни кой крак, къде е! Глас от залата: “Другарю Живков, докога ще стоим разкрачени?” Отговор не последва. Отговор няма и досега от неговите последователи – автори на днешната ни разкраченост!

Възроденият завчера от ДС дребничък Меди Доганов е великия днес спасител и възродител на БСП, Ахмед Доган . Кой го възроди и настани в НС и кой го уголеми? Възроди го ДС, уголеми го БСП, ако че той искаше да я забрани! Обратно – появилият се през 1989г. във ВНС Иван Костов на два пъти спаси и възроди Българя, което го уголеми. Вече двадесет години БСП уголемява дребничката рожба на ДС-Ахмед Доган. Вече двадесет години БСП с помощта на ДС смалява големия политик на България Иван Костов.

“Всичко тече и се променя!” Животът продължава! Срещу живота не може да се върви! Има отклонения и отстъпления от правия Път, но голата Истина връща Живота такъв, какъвто ни е даден да бъде. Не случайно Бог-Отец е сложил в устата на Господ-Син знаменитата божествена фраза: “Аз съм Пътят, Истината и Животът!”, които ние, несъвършените човеци трябва да следваме, за да се развиваме и усъвършенстваме! Да се приближаваме към Бога-отдалечаваме от сатаната. Все по-близо до доброто, все по-далече от злото!

И животът си казва своето! Истината макар и трудно си пробива път в българското общество! Има връщане през обърнатия порядък на божественото словосъчетание! Все по-омразен за хората в България става Ахмед Доган, въпреки че все още не е изяснена неговата същност и ролята му в загробването на България. Все по-приемлив за хората в България ще става Иван Костов, след като се изясни неговата същност и се отчете приносът му за възраждането на България. А това все още не става, защото Иван Костов е западен политик в източна държава, каквато е България. Той може да управлява, но не може да печели избори, докато Путин като източен политик печели избори в западната за Русия България, но не може да я управлява! За руснаците днес България е западна дестинация, докато за българите Европа, а не Русия е западната дестинация. А те на избори избират източната за държавата си, след което поединично се преселват в западните Европа и САЩ.

Причина за това несъответствие е така нареченият български етнически модел и досега неизяснен и неизживян. Кой, кога, къде и защо сътвори и регистрира в съда ДПС во главе с невзрачния на вид, недоказан със смислен политически изказ Ахмед Доган, като аналог на руско-чеченския етнически модел. Новопокръстени надъхани християни срещу натикани в гета поробени мюсюлмани. В Русия този модел успява, защото съотношението между двете общности е 200:1, докато в България живеят 6 милиона българи и 1,5 милиона турци и цигани, като последните също са изоставени от българите-обладани от доганистите. Игра с огъня е лицемерната война на националистите с депесистите, защото и двете страни на етническия медал-модел са произлезли от тъмните недра на стогодишната продажна небългарска БКП /БСП/. Ето това трябва да разбере редовият български гражданин съставен от българи, български турци, български цигани, български евреи,…, които живеят в и трябва да милеят за държавата България. Подклаждането на етническа вражда между доганисти и родните ни националисти не е западна политика. Източно-руска е! Така че:

Доганизацията на България е
вятър и мъгла!
Путинизацията на България е
руската мечта!

5 юли 2009г.

Коментари са забранени.