ГМО-бизнес или милосърдие

    Англо-Американските империалисти са отново на вниманието на световната общественост. И най-вече на вниманието на българската общественост, която все още не е забравила 45 годишната опасност от тяхната вероломна политика донесла толкова много злини на хората

по света.

    Преди 70 години, без някой да ги е калесвал дебаркираха на стария континент. Едните прецапаха Ламанш, а другите се довлякоха от другия край на света, за да премахнат установеният с толкова много жертви от нашия Хитлер нов ред в старата Европа. Ако тогава не бяха дошли, сега нямаше да има този световен жандарм НАТО, в който едни членки се крият зад гърба на другите. Нямаше да има и енергийната зависимост от колхозниците! Нямаше да я има и тази проклета демокрация изкласила в това порочно образование, ЕС. Този тумор в човешкото развитие и усъвършенстване. Нямаше да има “наглите”, “октопода” и другите изродени от демокрацията човешки отклонения. Щеше да има така желания от всички ни нов световен ред.

    А те не само че дойдоха в Европа, за да ни развалят рахатлъка, ами по-късно отново без никой да ги е канил се намъкнаха в Ирак и Афганистан. След като отнеха на европейците правото сами да градят бъдещето си, те правят същото и с азиатците. Нима Садам ги повика, та те неканени го свалиха и унищожиха. И днес Обама е неканен гостенин в дома на Осама. В Европа дойдоха за да ни отмъкнат технологиите, а в Азия-да им източат петрола и газта. Класически империалисти са Англо-Американците, това е! Така е!

    Не стига, че със тяхната така наречена демокрация, те създадоха политическа анархия между европейските държави, но се намесиха и в храната на обикновения европейски човек. Тяхната алчност за по-високи добиви в земеделието, а от там и по-високи печалби на пазара, те възложиха на тяхната бизнес-наука да разработи средства за това. И тя откри и внедри ГМО /Гено модифицирани организми/ в земеделските продукти. Хищници като Монсанто трупат печалби върху гърба на отровения европейски човек. Нямат милост не само към чуждите, но те са безмилостни и спрямо своите потребители на заразените с ГМО храни. Безмилостни са и спрямо стотиците хиляди българи подмамени да се установят при тях, за да консумират калпавата им свобода и да им ядат отровената им с ГМО храна.

    Но ние, само-освободилите се от тяхната опека българи им дадохме да разберат. Върнахме отново желязната завеса по границите-митниците си. Вече не срещу самолетите и ракетите им, но срещу новото им оръжие-храните отровени с ГМО. Преди 30-40 години, години наред те хранеха  братския съветски народ с отровна пшеница. Всяка година братята изяждаха по 70-80 милиона тона отровен ГМО хляб, явно защото бяха лъгани, че той е по-качествен от колхозния. Дали днес те са наясно с опасността от отровната храна не знам, но ние българите знаем, щом като я изхвърлихме от менюто си.

    На българския пазар вече всичко е БИО! Био-сирене, био-чай, био-детска храна. За разлика от руските колхози, нашите Орсов-и кооперации произвеждат само био-храна. А за да бъде “био”, тя е съвсем недостатъчна, за да изхрани озверения в апетита си българин. В помощ на производителя идват изкуствените добавки, които постепенно се превърнаха в основни субстанции. И от: “В това мляко има вода!”, стана “В тази вода има мляко!”, като пример.

    В едно интервю, американският посланик в България Джеймс Уоруик съвсем скромно и между другото заяви, че няма доказана от науката вреда за човека от “заразена” с ГМО храна. И че има много гладни по света, които трябва да бъдат нахранени не само със свобода, но и с храна. Бизнес със свобода и с храна не може и не трябва да има. Но за нас, новите българи представката БИО пред хранителния продукт е обект на бизнес. Не на милосърдие към човека, който не може да си позволи този предназначен само за избрани чист био продукт.

 

21-03-2010г.

Коментари са забранени.