Той не е

Дойде ред и на Петър Стоянов да си плати дълговете! С лихвите! Не къде да е, а в най-ретроградното, антибългарско издание! Излизайки срещу един от най-добрите български журналисти – Георги Коритаров!

Това, че беше срещу Иван Костов можеше да се обясни със завистта на слабия Президент към силния Министър председател! Завист граничеща с омраза! Имаше логично обяснение за това негово падение, което спомогна СДС да изгуби властта през 2001г.след един изключително успешен пълен мандат! Това СДС, на което той сега е председател, но не и хората, които сега го ръководят!

Това, че подари Президентството на комунистите през 2001г. може също да се обясни с несъответствие между желаното и възможно в политическата му кариера. С болното му его на имащ се за голям политик. Последвалата му роля на „аварин“ пред НДСВ на Симеон през 2001г. и предстоящо – подобната пред ГЕРБ на Бойко Борисов също може да има някакво правдоподобно обяснение на човек с болни политически амбиции!

Но днешното ТРУД-но обвинение към един журналист е фатална грешка на „съветниците“ му, защото цялата му политическа кариера има вече друго измерение! „Кой има и кой няма право да съветва десния избирател “ вече не е негово право! Той може да иде при Симеон, при ГЕРБ, при Доган, ако ще и при Първанов да иде, но няма кой да го последва! ТОЙ БЕШЕ, но вече ТОЙ НЕ Е!

23-май-2006г.

Коментари са забранени.