Политическа параноя

Все още неофициално стартиралата изборна кампания на Георги Първанов за втори президентски мандат доби такива измерения, все едно че на българския избирател му предстои да избира не човек, а Господ-Бог! А каква ли ще стане тя през последния законово установен месец! За тази жизнено важна за комунистите, цел е впрегнат целия управленско – административен, партийно – политически, корпоративно – икономически, социолого – информативен, спортно – капацитивен и журналистическо – манипулативен потенциал на държавата! Всички са за Първанов! Само Синодът на БПЦ е принуден да премълчи подкрепата си за комунистическия вожд, защото тяхно Върховенство вече е Бог! А беше време, когато ролята на Бог играеха бащите на Първанов и Путин – Г.Димитров и Ленин, които открито консумираха „всенародната любов“! Сега любовта към Първанов е скрито – лицемерна! Само дето Софиянски и Бакърджиев обслужиха комунистите събаряйки мавзолея, за да не могат днес младите наживо да направят аналогия на любовта вчера – днес! А иначе нищо не се е променило! „Те пак са тук!“ с незаконно спечелените пари и с тайните на ДС /не държавна, а собствената им партийна сигурност/! И винаги ще бъдат, докато ние избирателите не осъзнаем тази истина! А сега по същество:

Защо всички са за човека на Путин – Първанов, чиято същност е срещу НАТО и ЕС, а е със сатрапите, Милошевич и Садам! Защото той е рожба на насилническа система. Нещо повече, той активно участва в съхраняването й, като действащ агент на тази система. На тази възраст и за това кратко време той не може да се промени, а и системата няма да му позволи да излезе от нея! Или й служиш до живот, или си аут! През последните години – примери много!

Всички публични личности декларират подкрепа за комунист – русиста и то в навечерието на членството ни в ЕС! Със смешни аргументи, забравяйки делата му като Президент и като шеф на проруската БСП преди това, с които като българин, той няма право да се гордее! Всеки, който излиза пред микрофон и камера, за да защити кандидатурата му има свои вътрешни, скрити от нас, съображения! Обединенията на кметове и спортисти „за Първанов“ явно са за защита на собствения им властови и материален келепир. Поединично заявилите подкрепата си за Първанов, или са зависими от миналото си, или са материални подбудите им, или са с бетонирани леви проруски убеждения! Повечето от тях не са хора със свободна воля. Те защитават собственият си интерес, не държавно – националния и те не би трябвало да са в публичното ни пространство! Но са и ще бъдат! Особено тези, които се имат за десни, но не подкрепят г-н Беронов като алтернатива на Първанов и роденото от него, днешно статукво! За тях са микрофоните!

Дясна ли е земеделката Анастасия Мозер, която с идеологията си за кооперации на село, на практика подкрепи Орсовите ТКЗС-та, които ликвидираха земеделието? Защо, когато се вземат важни партийни – решения, тя все е в САЩ! И защо БЗНС е в коалиция БНС? За да се раздели Костов с рожбата си ОДС, ли?

Дилов-син и неговият Гергьовден обърнаха политиката на шоу, чиито корени са при сценаристите на Шоуто на Слави! А истинският политик трябва да бъде почтен и сериозен!

„Националистът“ Кр. Каракачанов от ВМРО се оказа контингент на ДС! А като такъв, и той е виновен за обезбългаряването на македонците и порусначването на българите! А това е срещу националните интереси на България! И затова ВМРО няма подкрепа не само в Пиринска Македония, но вече и в цяла България!

Три мандата кметът на София Стефан Софиянски, автор на модела Софиянски за ограбване на софиянци, за първи път формулиран и обяснен от Иван Костов, не пое отговорност за батака в София, а се скри в НС! Не случайно той е срещу Беронов, респ. Костов, което помага на Първанов! И в общината вчера, в НС и БНС днес, той и неговата ССД са в сговор с комунистите. Той е десния комунист на България и затова днес никой, освен ДСБ и Костов не търси отговорност от него! /Това с халите е прах в очите на ограбените/!

Настоящият кмет на София – Бойко Борисов и още неучреденият му ГЕРБ десни ли са, след като той беше комунист, после цар Симеон-овист, после Първанов-ист, а сега е анти-Първанов, но е винаги и най-вече срещу Костов! Днес за кого е, не се знае? И какъв е, също? А той е охранител! Бил е такъв, такъв е и такъв ще бъде! Охраняваше физически Тодор Живков и Симеон Кобурготски! После като Гл. Секретар на МВР охраняваше икономически мафията в България, а днес охранява политически БСП – олигархията! Не е политик, не е и управленец, а е най-обикновен охранител – маша в ръцете на охраняваните срещу добро заплащане!

АТАКА-та на Волен Сидеров и ДПС-то на Ахмед Доган са две страни на един и същи медал. Рожби са на ДС-КГБ! „Разделяй, насъсквай и владей“ е дело на службите за отвличане вниманието на електората от пладнешкия комунистически грабеж на държавата, аналогично на Възродителния процес при обезкървяването на България с Указ 56 и Външно – търговските дружества през 80-те години! Ръководството на ДПС е доказан контингент на ДС и открито управлява с БСП, а атакистите получават указания директно от Руското посолство! Това, че насъскват двата етноси един срещу друг е по-страшно от фашизъм – то е комунизъм!

Авторът на „сините шутове“ Георги Марков е един от моите лични грехове! Като мажоритарен кандидат за ВНС през 1990г. от р-н Люлин, аз и моето семейство го подкрепихме, което и до днес не мога да си простя! Моля за прошка потърпевшите мои сънародници! Агентът Николай, човекът на Майкъл Чьорни в Левски, партийният шеф, слугата на комунистите, отново е изкаран на изборната писта, за да помогне на Георги Първанов, отнемайки гласове от г-н Беронов! Човешката наглост е рожба на човешкото падение! Редът, законността и справедливостта нямат нищо общо с организацията, на която служат такива хора!

Приликата в имената на кандидатите Беронов и Берон е надежда на комунистите, изборни гласове от Беронов неволно да се прелеят при Берон, което да помогне отново на Първанов! Това е страх от загуба на изборите, въпреки че е и обида за интелигентността на тези, които те се надяват да го подкрепят. Само жалко е за доброто име на дядото Берон!

Петър Стоянов като Президент, обвини правителството на своето СДС в корупция през 1999г. без да назове корумпираните, през 2001 го напусна и се дистанцира от него, а сега му е шеф, с претенцията да стане шеф и на дясното! Надежда Михайлова, като шеф на СДС се отказа от управлението на СДС като успешно, наводни НИС и НС с корумпирани членове, с което принуди Иван Костов и доказалите се през 4-те години успешно управление, кадри на СДС да го напуснат и основат ДСБ, което днес е единствената дясна алтернатива на проруската БСП и нароилите се нейни разклонения! Днес никой не пита за правителствения гараж и за телевизия Европа, които ги има, а всички говорят за богатствата на Костов, които ги няма, защото ако ги имаше, те щяха поименно да ги пишат и многократно показват! Петър Стоянов е за Бойко Борисов не защото е глупав? И другите около него не са! Друга е причината за Бойковщината, която е насочена срещу г-н Беронов! Това многомесечно протакане за търсене на общ десен кандидат, не е случайно! То обслужи директно Георги Първанов и БСП!

И днес на този достоен човек с безупречна професионална биография, г-н Неделчо Беронов, всички са му противници! Той има малко време и почти никаква възможност за публична изява! Микрофоните и камерите са при неговите опоненти. Негово предимство пред другите кандидати обаче е неговата човешка чистота и прямота и умнотата на редовия избирател, който надявам се най-после да направи добрия избор за себе си и за децата си!

15-09-2006г.

Коментари са забранени.