ТРИмата влъхви

/магията като средствие за въздействие/

Путин-Първанов-Борисов

Груев-Велчев-Цветанов

Уважаеми дами и господа,

-Питам Ви, дали от Владимир Путин зависи това, което става в българския политически живот?

-Питам Ви, дали от Георги Първанов зависи това, което става в българското НС?

-Питам Ви, дали от Бойко Борисов зависи това, което става в България?

-Питам Ви, дали от българските избиратели зависи това, което е България днес? Дали всички имащи право на глас сме отговорни за собственото си битие или все други са ни виновни?

    Зависимостта от някой и от нещо е в основата на човешкия живот! Зависимост идваща отвън и другата, вътре в самия човек, която диктува поведението му спрямо външната зависимост. Напълно независим човек не съществува. Във всички области на личния и обществен живот, човек е външно и вътрешно зависим в различна степен. Омагьосано зависим е винаги от някого и от нещо!  

 

В политическата област, например,

    -Путин омагьоса Първанов при петте му посещения в Кремъл в началото на първия му мандат като Президент на България.

    -Първанов омагьоса Борисов на тенис-корта и на футболното игрище, където като спортни противници бяха зависими един от друг политически приятели.

    -Борисов омагьосва избирателите си с неподправената си простота.

    -Избирателите омагьосват себе си с поднасяната им дезинформация.

    -Дезинформацията е омагьосвана от пари, пари, пари,…много пари за безоблачни нейни дни! 

    -Магьосник е г-н Путин, след като спечели възможно-допустимите два президентски мандата в Русия и днес управлява отново чрез своя служител Дмитрий Медведев.

    -Магьосник е Георги Първанов с неговите два путинови президентски мандата, през които управлява България чрез служителите си Доган, Симеон и Станишев.

    -Магьосник е бойкият Бойко Борисов, който омагьосва българския избирател през последните повече от десет години. Най-напред омагьоса Живков, а после и Симеон да го наемат за бодигард и висш полицай, после омагьоса софиянци да им стане кмет, след това-българските избиратели да им бъде Премиер, а утре може да им стане и Президент! Голям магьосник се оказа Бойко Борисов.

    Тримата влъхви: Путин, Първанов и Борисов си изродиха свои влъхвчета във властта върху сигурността на държавата. Президентските: Борис Велчев за Гл. Прокурор и Лазар Груев за Председател на ВКС и премиерското-Цветан Цветанов за министър на вътрешните работи. Наемници, които да им свършат мръсната работа. Да върнат България отново в путиновата олигархична орбита. И те като добре подбрани и проверени техни възпитаници се справят чудесно с възложените им задачи. Като наемник, всеки трябва да заслужи заплатата си на магистър, министър, премиер и президент, но и с възможност за допълнителен бонус от пари и материални благини на местно, държавно и междудържавно ниво. От божковчета, герговчета, доневчета,…газпромчета, лукойлчета, атомстройчета. Бонуси, които никой, с възможности човешки индивид, трудно би пренебрегнал.

 

Парламентът,

е мястото, където се израждат магьосниците. В руския парламент и в българския парламент. Не в Брюксел и Страсбург, с които родените вече магьосници оправдават магии-магариите си. За ставащото в руския парламент се мълчи, а в българския парламент прекалено много се гълчи. А и как няма да се гълчи, като той е обладан от жени. Коя от коя по-устата, коя от коя по-глуповата! Само един в ролята на български националист се вмества в женския хор, от влъхвите подбор.

    Омагьосано е българското публично пространство! Омагьосани са българските институции! Омагьосани са българските избиратели, които за подхвърления им като на куче кокал, много ниско падат и взаимно се нападат! Магията е велико нещо! Руско-българските магьосници са доказали се в професията си.     

 

Влъхва: магьосник, гледач, мъдрец, звездоброец, калпазанин, крадец /вж “Речник на чуждите думи” с автор Георги Бакалов/.

 

27 юли 2011г.

Коментари са забранени.