България 2007 /“Тумба лумба два дни, а година гладни!“/

Източна България се присъедини към Западна Европа начело с децата на „бащицата“ Тодор Живков! С изродените от него Станишев-ци, Овчаров-ци, Пръмов-ци, Борис Велчев-ци, Пирински и естествено с осъвремененото Путин-ово другарче в ФСБ /КГБ/ Гоце Първанов. Достойни дечица на бащицата! Научени да се съгласяват и да се подчиняват на създателя, покровителя и повелителя си от Изток! Така, както техният изродител слушкаше Хрушчов, после Брежнев, Косигин, Черненко, Андропов, Горбачов,… За послушанието си, подведомственият му народец сътвори: „Когато някой от тях пръдне, той се насира!“ /Моля за извинение!/. Грубичко е, но за съжаление валидно и за днешните ни подчинени и национално увредени управници, които продават и подчиняват бъдещето на децата ни на все още титулувани и титулуващи се като освободители на България. „От турците ни освободи Русия, а кой ще ни освободи от руснаците?“ са думи на един мъдър българин. Отговор на този въпрос трябва да даде българското общество, ГЛАСУВАЙКИ, защото днешното статукво е дело на негласувалите!

Освободената от турците и поробена от руснаците част от българския народ – русофилите, обсебва миналото на днешния наш народец! Божидар Димитров-ци и Пантев-ци словоблудстват с делата на дедите ни, а Николай Овчаров-ци ги изравят, научно възвисяват и световно утвърждават. Траки и илири, славяни /разбирай и руснаци/ и прабългари, страшний Крум и велик Ивайло, като предшественик на Живков,… Богато минало са инките, персите, египтяните,…Е, и какво от това? Какво като САЩ си нямат богато минало, а са обект на световно човешко нашествие?!?

България има богата история, защото е имала стойностни управници. Техните дела са си техни, а не са на днешните наши продажници, които са достойни за бащите си, но са срам и позор за дедите ни! Всеки човек трябва да гради име със собствените си дела, а не да се кичи с чужди, пък били те на дедите му. А делата на днешните ни управници не са европейски, а са про-руски! И имената им са руски! От което следва, че България все още не е европейска! Няма и да стане, докато чужди граждани са на кормилото й.

Много илюминации, много светлина съпътстваше идването на вече европейската ни 2007 година, за да скрие тъмната българска действителност. На насилие, наркомания, проституция, простотия,… родени от чуждата за народа ни про-руска ОЛИГАРХИЯ

Старата година,

си замина,

новата дойде,

Европа ни зове!

Да я посетим и я подкрепим,

защото:

Делата глупешки са на Изток!

Делата човешки са на Запад!

01-12-2007г.

Коментари са забранени.