За мен

Здравейте!
Добре дошли в моята лична страница!

С притеснение излизам в публичното Интернет пространство! Принуден съм да го направя, защото отсъства друга възможност да стигна до Вас, моите сънародници, в нашата Родина – България. Ще се радвам ако намерим общ език. Няма да ви се разсърдя, ако не споделяте моите виждания за живота у нас. В правото си сте да реагирате по свой собствен начин! Уважавам и приемам Вашите разбирания по всяка една от темите третирани по долу, като се надявам и вие да уважите моите такива!

Някои данни за мен, автора:
georgi_aleksov Георги Владимиров Алексов, на 72 години, по професия – машинен инженер, която от 17 години не упражнявам! Препитавам се със земеделие. Не съм членувал в партия, но като всеки мислещ човек имам своите пристрастия. Сърдечно опериран бях на 12 юли 1989 г. в клиниката на д-р Чирков от д-р Людмил Бояджиев. От 2010 година съм епилептик. На 17 септември 2012 прекарах инсулт. Работя всичко, защото работата е за човека, а не човекът за работата! Един от вас съм! Редови български гражданин! Работил съм като строителен работник, после като инженер в завод, научен сътрудник в институт, а сега като редови дребен земеделец. Редови и без претенции съм и в настоящата област!

Всяка една от третираните от мен теми са съпреживяни и с поглед отдолу, тъй като не съм бил ръководител, а само изпълнител. Отговорен съм само за собствените си постъпки и дела!

Приятели, елате заедно да помислим, да потърсим и да почувстваме смисъла на нашия живот, без предубеждение и без пристрастие, защото
- който мисли – разбира,
- който търси – намира,
- който чувства – избира,
за себе си и за себеподобните си!

Можете да ми пишете на адрес georgi_aleksov@abv.bg

Можете да прочетете и коментирате моите материали и на адрес http://georgialeksov.blog.bg

Благодаря Ви, че ме посетихте!

***********

П.П. Приложените тук материали са част от публикуваните повече от 520 бр. през последните 22 години във вестниците: НЗЗ, СВОБОДЕН НАРОД, АНТИ, ДЕМОКРАЦИЯ, ВЕК 21, ПРЕЛОМ, ЗНАМЕ, НОВО СЛОВО, МАКЕДОНИЯ, ЗЕМЕДЕЛСКО ЗНАМЕ, ПОДКРЕПА /еж. и седм./, СЕДЕМ, ГЛАСОВЕ.

Материалите са разделени в 8 категории в зависимост от тематиката им, а в последния девети, Обединително – пояснителни, част от тях са използувани като доказателствен материал на някои обобщени тези.